Ψαχνά: Παρόλο το κρύο διαμαρτυρήθηκαν έξω από το δημαρχείο

Οι Σύλλογοι Γονέων έκαναν σήμερα το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο στα Ψαχνά.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Τα αιτήματα των συλλόγων έχουν να κάνουν με την αραίωση των μαθητών ανά τάξη.

Παράλληλα ζητούν την ανάκληση των φετινών συγχωνεύσεων στα σχολεία του δήμου.

Δείτε παρακάτω τα υπόλοιπα αιτήματα:

• Άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού και επαρκούς προσωπικού καθαριότητας.
• Σταθερά κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα Ψαχνά, με πρωινή και απογευματινή βάρδια ώστε να διενεργούνται δωρεάν rapid test.

• Μαζικά, δωρεάν και επαναλαμβανόμενα τεστ στα σχολεία, με ευθύνη του ΕΟΔΥ. Δωρεάν rapid και μοριακά τεστ. Δωρεάν παροχή των ειδικών μασκών (KN95, FFP2).
• Ενίσχυση της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία ώστε να μη στοιβάζονται κάθε μέρα από και προς το σχολείο.

• Ενίσχυση του Κ.Υ. Ψαχνών με μόνιμο προσωπικό και μέσα για τη συνέχιση της παροχής των πολύτιμων ιατρικών υπηρεσιών και της διενέργειας των εμβολιασμών.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Εύβοιας, δείχνει τι συμβαίνει καθημερινά

Εύβοια: Το ορεινό χωριό με το παράξενο όνομα

Εύβοια: Το θαυματουργό εκκλησάκι που ελάχιστοι γνωρίζουν

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.