Τον μετέφεραν στην Χαλκίδα αλλά ήταν νεκρός

Όταν μετέφεραν στη Χαλκίδα το άτυχο παλικάρι ήταν αργά μιας και είχε χάσει την ζωή του.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή των Οινοφύτων, με έναν νέο παιδί 25 ετών να χάνει τη ζωή του σε δυστύχημα με τρακτέρ.

Από την ανατροπή του τρακτέρ εγκλωβίστηκε ο οδηγός του και τραυματίστηκε θανάσιμα. Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και απεγκλώβισαν το νεαρό οδηγό, αλλά ήταν αργά.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το ΑΤ Τανάγρας που ανέλαβε τη διερεύνηση των συνθηκών για το τραγικό δυστύχημα, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Φτωχότερη η Χαλκίδα, έφυγε ένας άνθρωπος που μας έμαθε τι σημαίνει αγάπη

Εύβοια: Ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα για την ομάδα που αγαπούσε δεν είναι πια εδώ

Τροχαίο τώρα με τραυματία οδηγό δικύκλου

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.