Εύβοια: Δείτε τι νέο έρχεται για τους μαθητές στη Χαλκίδα!

Εύβοια: Δείτε τι νέο έρχεται για τους μαθητές στη Χαλκίδα!

Κάτι νέο ετοιμάζεται για να λειτουργήσει και θα δώσει χαρά σε μαθητές στην Εύβοια που για χρόνια ταλαιπωρούνται όσον αφορά τις κτιριακές υποδομές.

Ένα πρόβλημα, που ταλαιπωρούσε πολλά χρόνια μαθητές, δασκάλους και γονείς, βρίσκει επιτέλους την οριστική του λύση στη Χαλκίδα.

Οι Υπηρεσίες Προγραμματισμού και Τεχνικών Έργων, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες μελέτες. Μετά από όλα αυτά βρέθηκαν και τα χρήματα από το ανάλογο πρόγραμμα για κάτι νέο για τους μαθητές στη Χαλκίδα.

Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 2021 και δόθηκε πράσινο φως για την ανέγερση σχολικού κτιρίου για την μετεγκατάσταση του 26ου Δημοτικού Σχολείου στη Χαλκίδα.

Θα γίνει στην περιοχή Μπαταριά στη Χαλκίδα. Πρόκειται για ένα πρότυπο σχολικό συγκρότημα, δυναμικότητας 150 μαθητών, με βιοκλιματικό σχεδιασμό και πρόσβαση σε ΑμεΑ, στην περιοχή Μπαταριά. Στο συγκρότημα, εκτός των 8 διδακτικών αιθουσών, θα κατασκευαστούν επίσης, 4 βοηθητικές αίθουσες, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη, ιατρείο, εστιατόριο, κυλικείο, γραφείο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, χώρος φύλακα και ημιυπαίθριος (στεγασμένος) χώρος άθλησης μαθητών και γήπεδο μπάσκετ.

Εύβοια: Δείτε τι νέο έρχεται για τους μαθητές στη Χαλκίδα!