Παραλία Κύμης: Βρήκαμε την πιο ευγενική ζωγραφιά! [Φωτογραφία]

Είναι το πιο ευγενικό “μην παρκάρετε” και το βρήκαμε στην παραλία της Κύμης. Συνήθως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μία ξερή ταμπέλα που να γράφει απλά “μην παρκάρετε”. 

Έχουμε δει και ταμπέλες με πολλά ορθογραφικά λάθη. Γενικά είναι μια πονεμένη ιστορία η λέξη παρκάρισμα. Είναι είναι ταλέντο και δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Όσον αφορά το παρκάρισμα ισχύει το Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Υπάρχουν οι στενοί χώροι που δύσκολα θα παρκάρεις αλλά και οι ευρύχωροι χώροι που εκεί δεν χρειάζεται κάποια τέχνη για να “τοποθετήσεις” το όχημα σου εκεί.

Αν είσαι σε μεγάλη πόλη όταν λέμε παρκάρισμα, εννοούμε ψάξιμο, κύκλους, μανούβρες, τύχη, υπομονή, λογική και διορατικότητα. Βέβαια το ίδιο συμβαίνει και στην παραλία της Κύμης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου είναι δύσκολο να βρεις μία θέση για παρκάρισμα. Άτυχοι είναι όσοι έχουν αυτοκίνητα χωρίς υδραυλικά τιμόνια. Εκεί να δεις μπράτσα στο παρκάρισμα.

Πάντως στην παραλία της Κύμης, είδαμε την πιο ευγενική ζωγραφιά στον κόσμο. Άνθρωποι του τοπικού συλλόγου ζωγράφισαν την περιοχή τους, όπως ήταν στα παλιά χρόνια. Με τα καϊκάκια και στο βάθος τον Ρίχτη. Από το λιγνιτωρυχείο στο Έντζι μεταφέρονταν οι «κουβάδες» του εναέριου. Ανεβοκατέβαιναν κρεμασμένοι από τα συρματόσχοινα με το χαρακτηριστικό τους τρίξιμο.

Δείτε την φωτογραφία

Η πιο ευγενική ζωγραφιά
Η πιο ευγενική ζωγραφιά