Νωρίτερα ήρθαν τα Χριστούγεννα στη Χαλκίδα! Δείτε φωτογραφίες

Χριστούγεννα μυρίζει η Χαλκίδα τις τελευταίες ώρες…

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου Χαλκιδέων. Εκτός από το κέντρο της πόλης, τα γιορτινά τους θα φορέσουν οι γειτονιές και οι τέσσερις Δημοτικές μας Ενότητες(Αυλίδα, Ανθηδώνα, Ληλάντιο, Ν. Αρτάκη).

Η αρχή έγινε με τον εορταστικό διάκοσμο σε επιστήλια, μικρά δενδρύλλια, γιρλάντες κλπ κι ακολουθούν τα επιβλητικά χριστουγεννιάτικα δένδρα με χιλιάδες λαμπάκια και τα θεματικά παραμυθένια πάρκα σε κεντρικές πλατείες της πόλης μας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της ανανέωσης-αντικατάστασης του υπάρχοντος εορταστικού διακόσμου, με σύγχρονη, μη ενεργοβόρα τεχνολογία τύπου LED, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση, εξοικονόμηση ενέργειας και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου Χαλκιδέων.

Επειδή τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι ίδια, σκοπός του Δήμου είναι να προσφέρουν στους κατοίκους εορταστική και λαμπερή ατμόσφαιρα, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους ζεστασιά, ομορφιά, χαρά και αισιοδοξία, απαραίτητα στοιχεία, ειδικά για τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε.

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου Χαλκιδέων.