Μπούρτζι: Έρχεται ένα ξέφρενο πάρτι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννηση» σας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία, χορό και ατέλειωτη διασκέδαση! Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024, το κλίμα των 80s θα ζωντανέψει ξανά σε ένα μοναδικό πάρτι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας που αγαπήσαμε.

Φορέστε τα πιο χρωματιστά και εντυπωσιακά ρούχα σας, εμπνευσμένα από τη μόδα των 80s, και ελάτε να χορέψουμε στους ρυθμούς των αγαπημένων μας hits από θρυλικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της εποχής. Οι DJs μας θα φροντίσουν να ακούγονται οι πιο γνωστές επιτυχίες που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’80, από pop και rock μέχρι disco και new wave.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία του συλλόγου, και θα είναι διακοσμημένος με φώτα νέον, ντισκομπάλες και όλες τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που θα μας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο. Θα υπάρχουν επίσης ειδικές εκπλήξεις, οπότε ετοιμαστείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό!

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ξαναζήσετε την ατμόσφαιρα μιας εποχής που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη. Σας περιμένουμε όλους για μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη!

Είσοδος ελεύθερη.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Κινδυνεύουν ζωές όταν συμβαίνει αυτό το φαινόμενο

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα το μεγάλο ψάρι που ήταν στην παραλία

ADVERTISING

Χαλκίδα: Άφωνοι οι επισκέπτες με αυτό το πανέμορφο πλάσμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

ADVERTISING

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.