Εύβοια: Το φυσούσε και δεν κρύωνε με αυτό που έπαθαν τα παπούτσια του!

Το έλεγε στους φίλους του και κανένας δεν τον πίστευε.

Η φωτογραφία με την μεταμόρφωση στα παπούτσια σε ένα χωράφι είναι απίθανη. Πρωταγωνιστής ένας Χαλκιδέος που αγαπούσε τον ελεύθερο χρόνο να πηγαίνει στο χωράφι του που έχει και να κάνει δουλειές. Έπαιρνε αλλαξιές για να μην λερώσει όπως και δύο ζευγάρια παπούτσια. Είχε αρκετή λάσπη το χωράφι και δεν ήθελε με τίποτα να λερώσει τα παπούτσια του.

Μια μέρα, αφού έκανε την δουλειά του στο χωράφι και είχε νυχτώσει, ξέχασε να πάρει μαζί του τα παλιά του παπούτσια που συνήθως τα άφηνε στο όχημα μέχρι να πάει την επόμενη φορά.

Όταν το θυμήθηκε, ήταν ήδη αργά μιας και είχε φτάσει στο σπίτι του στη Χαλκίδα. Για μια στιγμή, σκέφτηκε να γυρίσει να πάρει τα παλιά υποδήματα αλλά είχε τόση πολύ κούραση που προτίμησε να καθίσει να δει τηλεόραση και να ξεκουραστεί λιγουλάκι.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έτυχε για μία εβδομάδα να μην μπορεί να πάει στο χωράφι του μιας και ήταν πολλές οι υποχρεώσεις και δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος. Όταν όμως πήγε, δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε.

Διαβάστε ακόμα: Ένα πελώριο ψάρι βγήκε μέσα από τη θάλασσα στην Εύβοια

Πίστευε ότι θα έχανε τα παπούτσια αλλά η σκέψη εξαφανίστηκε όταν τα είδε στο βάθος του κτήματος. Τα πλησίασε και αυτό που είδε, σίγουρα θα το θυμάται μια ζωή.
Μέσα στο παπούτσι του, είχε φυτρώσει ….ζωή!

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, είχε φυτρώσει πρασινάδα.

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβεις τι εννοούμε…

Παπούτσια σε χωράφι της Εύβοιας
Δείτε τι έπαθαν τα παπούτσια σε ένα χωράφι της Εύβοιας

Λίγα λόγια για τη Χαλκίδα

Η Χαλκίδα είναι η πρωτεύουσα και ο κύριος λιμένας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Βρίσκεται κτισμένη στις δύο πλευρές του Πορθμού του Ευρίπου, όπου ένα μέρος της καταλαμβάνει τμήμα της νήσου Εύβοιας, το δε άλλο έχει κτιστεί στη Στερεά Ελλάδα.

Στην ηπειρωτική πλευρά της, στον λόφο της Κανήθου, δεσπόζει το Οθωμανικό κάστρο του Καράμπαμπα, το οποίο, μαζί με τη Γέφυρα του Ευρίπου και το μοναδικό φαινόμενο αλλαγής της κατεύθυνσης των υδάτων, ανά έξι ώρες και ενδιάμεσα (περίπου) ένα δεκάλεπτο στασιμότητας (παλίρροια του Ευρίπου), αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, η Χαλκίδα έχει πληθυσμό 59.125 κατοίκους.

Ο Δήμος Χαλκιδέων συστάθηκε το 1835 και συμπεριλάμβανε τη Χαλκίδα, έδρα του Δήμου, καθώς και τους οικισμούς Ανεμόμυλο, Αφράτι, Βασιλικό, Δοκό, Καράμπαμπας, Φύλλα, Πετρωτό, Άγιο Νικόλαο και Μύτικας. (wikipedia.org)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου του Αυγούστου 2022;

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη συνοριοφυλάκων 2022;

Χρέη στο ΕΦΚΑ και την εφορία: Πότε έρχεται η παραγραφή;

Πότε θα δοθεί η επιστροφή πετρελαίου 2022;

Δείτε τι τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα στη Χιλιαδού

Δείτε τι απίθανο έγινε σήμερα το πρωί σε χωριό της Εύβοιας

Ένα πολύ μεγάλο ψάρι ξεπήδησε από την θάλασσα στη Χαλκίδα! [Φωτογραφία]

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις