Αναστάτωση στη Χαλκίδα – Εντοπίστηκε νεκρός άντρας κάτω από την Υψηλή Γέφυρα – οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου του
Τραγωδία στη Χαλκίδα με έναν άντρα νεκρό κάτω από την υψηλή γέφυρα.
Εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Οκτωβρίου 2025, κάτω από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή και κινητοποίηση των αρχών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περαστικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του άντρα και ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές που βρέθηκαν στο σημείο.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρός παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.
Οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να έχει αποκλειστεί είτε η εκδοχή της πτώσης από μεγάλο ύψος είτε το ενδεχόμενο να βρέθηκε εκεί υπό άλλες συνθήκες.
Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή, ενώ πραγματοποιήθηκε αυτοψία από αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και ιατροδικαστή.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία για την ταυτότητα του νεκρού.
Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου, καθώς και στο χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο συνέβη το περιστατικό.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


