Χαλκίδα: Θρήνος για 43χρονο άντρα – Ξεψύχησε στο αυτοκίνητο του

Χαλκίδα: Θλίψη για 43χρονο άντρα - Ξεψύχησε στο αυτοκίνητο του

Θρήνος για 43χρονο άντρα από την περιοχή της Χαλκίδας που ξεψύχησε στο όχημα του. Όλα έγιναν ξημερώματα της Τρίτης στον δρόμο Σχηματαρίου – Χαλκίδας.

Ήταν ξημερώματα όταν ο άτυχος οδηγός βρίσκονταν με το αυτοκίνητο του στον δρόμο για τη Χαλκίδα. Δυστυχώς έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που οδηγούσε. Σοκαρισμένοι οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν για ασθενοφόρο.

Advertisement

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Εύβοια: Είδε ένα φίδι την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία

Εύβοια: Το εύκολο κόλπο στην πόρτα που απομακρύνει τους διαρρήκτες

Αυγουστιάτικη πανσέληνος στην Εύβοια: Η μαγική βραδιά με δωρεάν είσοδο σε 5 κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.