Με λάθος τρόπο έδειξε την αγάπη του στη Χαλκίδα

Η αγάπη μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους, στο ρεπορτάζ που θα σας παρουσιάσουμε και είδαμε στην παραλιακή της Χαλκίδας θα δείτε τον λαθεμένο τρόπο που επέλεξε ένας άγνωστος να πει το “σ’ αγαπώ” στο έτερον του ήμισυ.

Δεν γνωρίζουμε αν το έγραψε άντρας ή γυναίκα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι “λέρωσε” και βανδάλισε τα παρτέρια που βρίσκονται στον πεζόδρομο μετά την παλιά γέφυρα στη Χαλκίδα.

Η αγάπη συνήθως δεν είναι στα λόγια αλλά χρειάζονται και αποδείξεις. Χρειάζονται και πράξεις. Κατά καιρούς έχουμε δει ζευγάρια να πηγαίνουν στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας και εκεί με ένα λουκέτο να δίνουν όρκους αγάπης και να “κλειδώνουν” το λουκέτο στην γέφυρα.

Πριν σας δείξουμε το φωτορεπορτάζ θα σας πούμε για μία έρευνα που μιλά για τα ερωτευμένα ζευγάρια. Δυστυχώς δεν είναι ψέμα. Η έρευνα τονίζει ότι ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι. Μάλιστα όσοι είναι ερωτευμένοι παίρνουν εκτός από αγάπη και … κιλά!

Σε μία πρόσφατη έρευνα γνωστού πανεπιστημίου, έλαβαν μέρος 8000 άνθρωποι. Τα συμπεράσματα της ήταν άκρως απογοητευτικά. Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω πανεπιστήμιο, οι παντρεμένες γυναίκες παίρνουν ως και 12 κιλά στα πρώτα 5 χρόνια μετά το γάμο. Παχαίνουν κατά 2 κιλά αν μένουν με την οικογένεια τους και 6 κιλά αν μένουν μένουν μόνες τους στο διαμέρισμα τους! Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που παχαίνουν αλλά και οι άντρες οι οποίοι παίρνουν σχεδόν τα ίδια κιλά.

Άλλη μία έρευνα λέει ότι οι μικρές πράξεις αγάπης είναι αυτές που μετρούν και κάνουν καλό στην σχέση. Μία μικρή πράξη αγάπης είναι και το να φτιάξεις ένα χυμό για τον καλό σου ή την καλή σου. Είναι μια μικρή αλλά σούπερ τρυφερή χειρονομία, που σίγουρα θα εκτιμήσει και σύντομα θα θελήσει να ανταποδώσει.

Στο παρακάτω φωτορεπορτάζ άγνωστος ή άγνωστη έκανε κάτι ακραίο. Πήγε με σπρέι και σε κάθε παρτέρι έγραφε δύο με τρεις λέξεις.

Πεζόδρομος Χαλκίδας
Πεζόδρομος Χαλκίδας
Πεζόδρομος Χαλκίδας
Πεζόδρομος Χαλκίδας
Πεζόδρομος Χαλκίδας
Πεζόδρομος Χαλκίδας
Πεζόδρομος Χαλκίδας
Πεζόδρομος Χαλκίδας