Χαλκίδα: Γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στο τιμόνι

Δύσκολες ώρες για γυναίκα την ώρα που οδηγούσε έξω από τη Χαλκίδα- Δείτε τι απίστευτο συνέβη-evianews
Δύσκολες ώρες για γυναίκα την ώρα που οδηγούσε έξω από τη Χαλκίδα- Δείτε τι απίστευτο συνέβη (φωτογραφία αρχείου: evianews)

Δύσκολες ώρες για γυναίκα την ώρα που ήταν στο τιμόνι έξω από τη Χαλκίδα.

Το περιστατικό έγινε στον δρόμο προς Χαλκίδα από την παλαιά γέφυρα. Στην διασταύρωση για Θήβα, ξαφνικά έγιναν όλα.

Το όχημα που οδηγούσε ήταν αυτό που την γλύτωσε από τα χειρότερα. Αν αντί για αυτοκίνητο ήταν μηχανή, τότε θα είχαμε σοβαρό τραυματισμό. Ο λόγος για μία Χαλκιδέα η οποία είχε την ατυχία να τρακάρει με…. αγριογούρουνο!

Το ατύχημα έγινε βραδινές σε ένα σημείο όπου ο δρόμος ήταν ευθεία. Οδηγούσε με κανονική ταχύτητα και βρισκόταν σε ένα σημείο όπου ο δρόμος δεν είχε καμία επικινδυνότητα. Παρά το γεγονός ότι κινούνταν με μικρή ταχύτητα, έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα αγριογούρουνο και στη συνέχεια το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε.

Ξαφνικά το αγριογούρουνο πετάχτηκε μπροστά της με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη. Η γυναίκα που οδηγούσε προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα να γλιτώσει τα χειρότερα και πιθανό τραυματισμό. Το αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν υλικές μεγάλες υλικές ζημιές στο όχημα.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και λίγα λεπτά αργότερα είδε το άγριο ζώο να συνεχίζει τον δρόμο του κινούμενο προς τα χωράφια.

Οι ζημιές στο αυτοκίνητο είναι μεγάλες, όμως το σημαντικότερο για τον ίδια είναι ότι βγήκε σώα καθώς αν ήταν δίκυκλο, μάλλον τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Τα αγριογούρουνα είναι πάρα πολλά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους όσους κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.