Αυτό είναι το νέο voucher από την ΔΥΠΑ

Έχει ξεκινήσει αίτηση για αυτό το νέο voucher που δίνει η ΔΥΠΑ

Θα δοθεί με μορφή voucher από την ΔΥΠΑ και έχει να κάνει νε χορήγηση επιταγών θεάματος. Έχει να κάνει με θεατρικές παραστάσεις. Θα είναι για την χειμερινή περίοδο 2022-2023. Η αίτηση εάν είσαι ενδιαφερόμενος ή πάροχος μπορεί να γίνει μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

voucher ΔΥΠΑ
voucher ΔΥΠΑ

Πως θα χρησιμοποιήσεις το voucher της ΔΥΠΑ;

Σκοπός του προγράμματος της ΔΥΠΑ είναι η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού, η τόνωση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και η στήριξη των θεατρικών επιχειρήσεων.

Συνολικά θα εκδοθούν έως 220.000 επιταγές με βάση τον προσφερόμενο αριθμό θέσεων από τους παρόχους. Η αξία των επιταγών (voucher) από την ΔΥΠΑ, ανέρχεται κατά μέγιστο όριο στα 15€ για τις κεντρικές σκηνές και στα 12€ για τις παιδικές σκηνές.

Με το voucher της ΔΥΠΑ, μπορείς να παρακολουθήσεις την θεατρική παράσταση της επιλογής σου από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να πληρώσεις κάτι παραπάνω.

Που κάνεις αίτηση για το voucher της ΔΥΠΑ

Η αίτηση για το voucher της ΔΥΠΑ υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που βλέπεις στην παρένθεση (https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/epitages-theamatos)