Νότια Εύβοια: Δείτε τι πελώριο βρέθηκε σε μία αυλή! [Φωτογραφία]

Είναι από τις φορές που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Καμμία επιστήμη δεν μπορεί να αναλύσει με ακρίβεια το τι μπορεί να κάνει η φύση εφόσον νευριάσει. Το είδαμε πρόσφατα στην Νότια Εύβοια.

Μέσα σε λίγα λεπτά καταστράφηκαν σπίτια και περιουσίες. Όλα έγιναν μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν ξημερώματα της 13ης Οκτωβρίου 2020 όταν έζησε η Εύβοια έναν δυνατό ανεμοστρόβιλο.

Μπορεί η Χαλκίδα να μην κατάλαβε την κακοκαιρία, το ίδιο δυστυχώς, δεν συνέβη στην Νότια Εύβοια.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 το πρωί. Ένας πολύ δυνατός άνεμος ήταν η αρχή της κακοκαιρίας στην Νότια Εύβοια. Μάλιστα τα πράγματα χειροτέρεψαν λίγες ώρες αργότερα στο χωριό Δήλησο κοντά στα Νέα Στύρα.

Το Δήλησο ανήκει στον δήμο Καρύστου. Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, το Δήλησο ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Νέων Στύρων, του πρώην Δήμου ΣΤΥΡΕΩΝ του Νομού ΕΥΒΟΙΑΣ.

Το Δήλησο έχει υψόμετρο 10 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Σε αυτό το χωριό δυστυχώς ο ανεμοστρόβιλος δημιούργησε τα μεγαλύτερα προβλήματα καταστρέφοντας περιουσίες μέσα σε λίγες ώρες.

Η μανία των ανέμων ήταν η αιτία να κάνει κομμάτια το αντικείμενο. Μάλιστα αναποδογύρισε και το τρέιλερ στο οποίο στηρίζονταν.

Στην φωτογραφία βλέπουμε πως καταστράφηκε μία απλή μέσα σε λίγα λεπτά. Ο αέρας ήταν τόσο δυνατός που μετέφερε στην αυλή το παραπάνω τροχόσπιτο που βλέπετε.

Η μανία των ανέμων ήταν η αιτία να κάνει κομμάτια το αντικείμενο. Μάλιστα αναποδογύρισε και το τρέιλερ στο οποίο στηρίζονταν.

Για όσους δεν είναι παρατηρητικοί, σίγουρα δεν μπορούν να καταλάβουν τι απεικονίζεται στην φωτογραφία.

Μία άμορφη μάζα έγινε σε λίγα λεπτά το τροχόσπιτο. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία κακοκαιρία που χτυπά με μανία την Εύβοια!