Αλιβέρι: Δείτε που βρέθηκε ένα αυτοκίνητο σήμερα! [Φωτογραφίες]

Πραγματικά μείναμε με τον στόμα ανοιχτό ύστερα από αυτό που συνέβη στο Αλιβέρι.

Ύστερα από αυτό που θα δείτε, είμαστε σίγουροι ότι γίνονται ακόμα θαύματα. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ένα τέτοιο θαύμα έγινε στο Αλιβέρι, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Αλιβέρι: Έπεσε με το αυτοκίνητο σε ποτάμι!

Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος στο Αλιβέρι. Τα νέα όμως δεν ήταν τόσο καλά όταν ακούστηκε ότι ένα αυτοκίνητο έπεσε σε ένα ποτάμι.

Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όπου άμεση ήταν η κινητοποίηση της ομάδας Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312, σήμερα το μεσημέρι όταν τους ενημέρωσαν πως αυτοκίνητο με νεαρό οδηγό έχασε για άγνωστους λόγους τον έλεγχο στον περιφερειακό Αλιβερίου, και με τούμπες έπεσε σε παρακείμενο ποτάμι με διαφορά ύψους από το οδόστρωμα τουλάχιστον 4 μέτρα.

Στο σημείο κατέφθασε άμεσα και περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Αλιβερίου

Παρόλα τα τέσσερα μέτρα ύψος, ο οδηγός που ήταν νεαρής ηλικίας δεν έπαθε τίποτα. Ο νεαρός οδηγός φορούσε ζώνη ασφαλείας και μπόρεσε αμέσως να βγει, με λίγες εκδορές, από το σπασμένο παράθυρο του αυτοκινήτου που βρισκόταν ανάποδα το μισό μέσα στο νερό.

Αφού τον βοήθησαν οι άντρες της ομάδας Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312, να μεταφέρει τα προσωπικά του αντικείμενα έξω από το αυτοκίνητο, τον μετέφεραν για προληπτικό έλεγχο στο κέντρο υγείας Αλιβερίου, και μετά από εντολή της εφημερεύοντος γιατρού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας προληπτικά για αξονική τομογραφία.

Στην συνέχεια μέλη της S.A.R – 312 σε συνεργασία με την αστυνομία ρύθμιζαν την ροή της κυκλοφορίας στο Αλιβέρι, για την ασφαλή διέλευση των διερχομένων οχημάτων, και για λίγη ώρα έκλεισαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλκίδα, για να μπορέσει ο γερανός να σηκώσει το όχημα από το ποτάμι και να το παραλάβει η οδική βοήθεια.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στο Αλιβέρι

Αυτοκίνητο με νεαρό οδηγό έχασε για άγνωστους λόγους τον έλεγχο στον περιφερειακό Αλιβερίου, και με τούμπες έπεσε σε παρακείμενο ποτάμι με διαφορά ύψους από το οδόστρωμα τουλάχιστον 4 μέτρα.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ομάδας Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312