Δες τι τρομακτικό έκαναν σε Φθιώτιδα και Βοιωτία για να κλέψουν!

λουκετο και κλειδι
πορτα

Είναι από τις ειδήσεις που μας έρχονται από την Στερεά Ελλάδα.

Στο παρακάτω ρεπορτάζ θα μάθεις, τι τρομακτικό έκαναν σε Φθιώτιδα και Βοιωτία οι δράστες. Θύματα είναι οι ηλικιωμένοι που έπεσαν στα δίχτυα των δραστών. Μάλιστα σε μία περίπτωση ασκήθηκε και βία για να πάρει τα χρήματα του και να εξαφανιστεί. Στην άλλη περίπτωση, ο δράστης το έπαιζε καλός αλλά όταν βρήκε την ευκαιρία, άρπαξε τα χρήματα και το έσκασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σοκ στη Χαλκίδα: Πάγωσε όταν τον βρήκε νεκρό!

Παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια: Νερά «να τα πιεις στο ποτήρι»

Τρομακτική ομορφιά στην Εύβοια: Ένα χωριό έγινε ροζ [Απίστευτη εικόνα]

Δες τι τρομακτικό έκαναν σε Φθιώτιδα και Βοιωτία για να αρπάξουν τα χρήματα

Ήταν ένας πονοκέφαλος για τους αστυνομικούς οι απάτες στους ηλικιωμένους. Ωστόσο εξαιτίας της μεθοδικότητας της αστυνομικής έρευνας, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών και να τους συλλάβουν. Δύο ξεχωριστές περιπτώσεις από διαφορετικούς νομούς με κοινό στόχο την εξαπάτηση και το χρήμα.

Πριν σου πούμε τις ειδήσεις, καλό είναι να δείτε τι προτείνει οι αστυνομία και τι πρέπει να κάνουν οι ηλικιωμένοι όταν έρχονται τετ α τετ με τους δράστες που θέλουν να τους αρπάξουν τα χρήματα.

Η αστυνομία προτείνει να μην πείθονται από κάποιους που εμφανίζονται στην πόρτα των σπιτιών τους. Μάλιστα αν δεν τους ξέρουν, καλό είναι να μην έχουν καμία συνομιλία μαζί τους.

Δες τι τρομακτικό έκαναν σε Φθιώτιδα και Βοιωτία: Δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά

Αυτός ο τρόπος χρησιμοποιείται όλα αυτά τα χρόνια. Βρήκαμε μία είδηση το 2014, όπου ένα ζευγάρι απατεώνων παρακολουθούσε τα θύματά του, έμπαινε στα σπίτια και με τη μέθοδο της απασχόλησης έπαιρνε τις οικονομίες τους.

Το περιστατικό είχε γίνει στη Φθιώτιδα όπου από μια ηλικιωμένη γυναίκα άρπαξαν 300 ευρώ, ενώ λίγη ώρα αργότερα από άλλη ηλικιωμένη σε άλλη συνοικία της πήραν 150 ευρώ.

Εμφανίζονταν ως υπάλληλοι εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης της έκλεβαν τις οικονομίες της και τα χρυσαφικά.

Διαβάστε περισσότερα στο newse.gr

Αν θες να μείνεις στιλάτος την περίοδο της καραντίνας, η λύση είναι μία...

Insurance Market: Κέρδισε ως -40% το χρόνο στην ασφάλειά σου!