Εύβοια: Δεν θα πιστέψεις στα μάτια σου τι συγκλονιστικό εμφανίστηκε κάποτε σε μία παραλία

Από τις εικόνες που τρομάζουν αν τις δείτε δίπλα σας. Δεν είναι και λίγο πράγμα και δεν το συναντάς κάθε μέρα στην Εύβοια.

Ήταν τρομακτικό και μπορούσες να το δεις με γυμνό μάτι από την παραλία στην Εύβοια. Η φωτογραφία είναι συναρπαστική. Βλέπεις το γαλάζιο του Αιγαίου και στο βάθος φαίνεται κάτι το πολύ εντυπωσιακό και βέβαια επικίνδυνο αν τύχει να είσαι κοντά του.

Όλα αυτά δεν δημιουργήθηκαν τυχαία αλλά εξαιτίας τους κύματος κακοκαιρίας που έπληξε σχεδόν όλη τη χώρα χθες 26 Μαΐου 2020. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι στην Εύβοια και συγκεκριμένα σε μια υπέροχη παραθαλάσσια τοποθεσία στον Λιμνιώνα. Από την έντονη βροχόπτωση ποτίστηκε η γη και έδωσε μία ανάσα δροσιάς μέσα στον Μάη αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Παράλληλα με την μείωση της θερμοκρασίας, εμφανίστηκε και ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που δεν εμφανίζεται συχνά στην περιοχή μας. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, σπάνια κάνει την εμφάνιση του στον νομό μας. Εμφανίστηκε ένας υδροσίφωνας. Οι ειδικοί λένε ότι πολύ ευνοϊκές ήταν οι συνθήκες για εμφάνιση υδροσιφώνων στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην περιοχή μας εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Οι υδροσίφωνες είναι κάτι που δημιουργείται από την φύση. Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που αφήνει πίσω αρκετές ζημιές και το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο αλμυρό νερό.

Ευτυχώς πάντως στην χώρα μας δεν έχουν δημιουργηθεί ζημιές τα τελευταία χρόνια που κάνουν σπάνια την εμφάνιση τους.

Υδροσίφωνας εμφανίστηκε σε θάλασσα στον Λιμνιώνα όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. Αυτόπτης μάρτυρας έσπευσε να καταγράψει το φαινόμενο σε βίντεο, την ώρα που όσοι εκεί το παρατηρούσαν με ιδιαίτερη προσοχή μέσα από τα σπίτια τους.

Δείτε τι τρομακτικό ήταν κοντά σε παραλία στην Εύβοια (Συγκλονιστική φωτογραφία)

Ένας εντυπωσιακός υδροσίφωνας στην παραλία του Λιμνιώνα στο Αιγαίο πέλαγος!!! Πηγή: facebook.com - Λιμνιώνας Φεγγαρόφωτο Διαμερίσματα
Ένας εντυπωσιακός υδροσίφωνας στην παραλία του Λιμνιώνα στο Αιγαίο πέλαγος!!! Πηγή: facebook.com – Λιμνιώνας Φεγγαρόφωτο Διαμερίσματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του newse.gr στο Google news

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;

Ανδρονιάνοι: Δείτε τι κάνουν οι μαλωμένοι

Ποιοι θα πάρουν δωρεάν σπίτια στη Χαλκίδα;

Χαλκίδα: Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν οικόπεδο για να μην φάνε πρόστιμο;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις