Τρομακτικό! Δες τι εμφανίστηκε κάποτε σε ουρανό στην Εύβοια

Η εικόνα που θα δείτε παρακάτω είναι τυχαία τραβηγμένη από τον ουρανό στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Τρομακτικό! Δείτε τι εμφανίστηκε στον ουρανό στην Εύβοια: Ένα εξωπραγματικό στιγμιότυπο κατάφερε να αποθανατίσει στο κινητό του τηλέφωνο ένας άνδρας στην Νότια Εύβοια όταν εμφανίστηκαν μικρά φωτάκια στον ουρανό στην Εύβοια βραδινές ώρες.. Κατά τύχη, την ώρα που ήταν στο μπαλκόνι, είδε αυτό το περίεργο φαινόμενο και το αποθανάτισε στο κινητό του τηλέφωνο.

Κατά την διάρκεια της ξαστεριάς υπήρχε κάτι το τρομακτικό που εμφανίστηκε στον ουρανό στην Εύβοια, και ήταν πραγματικά μαγικό.

Μόλις δημοσίευσε την εικόνα αυτή στα social media, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν στην εικόνα αυτή, κάτι το εξωπραγματικό.

Εκπληκτικό έτσι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρομακτικό! Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του σε χωριό στην Βοιωτία και εξαφανίστηκαν από μέσα τα λεφτά!

Εμφανίστηκε όχι μόνο στην Εύβοια αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας αυτό το τρομακτικό στον ουρανό!

Όπως διαβάζουμε στο newsbomb.gr και στο fonirodopis.gr, πρόκειται για τους 60 δορυφόρους Starlink της εταιρείας «SpaceX» οι οποίοι εκτοξεύτηκαν τον Μάρτιο του 2020 από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα με έναν πύραυλο Falcon 9 που αναπτύχθηκε σε τροχιά περίπου 180 μίλια (290 χιλιόμετρα) πάνω από τον πλανήτη μας.

Οι νέοι αυτοί δορυφόροι σκοπό έχουν την παροχή ευρυζωνικού διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Ο Falcon 9 είναι ένας επαναχρησιμοποιούμενος πύραυλος που μειώνει σημαντικά το κόστος, ενώ η εταιρεία «SpaceX» του Έλον Μασκ σχεδιάζει να θέσει μέσα στο 2020 σε τροχιά πάνω από 12.000 δορυφόρους για το Starlink.

Μόλις οι δορυφόροι φτάσουν το λειτουργικό τους υψόμετρο των 550 χλμ και ξεκινήσουν την υπηρεσία επί του σταθμού, ο προσανατολισμός τους αλλάζει και οι δορυφόροι γίνονται σημαντικά λιγότερο ορατοί από το έδαφος, σημειώνουν στην περιγραφή της αποστολής οι εκπρόσωποι της «SpaceX».

Δείτε τι συγκλονιστικό εμφανίστηκε και στον ουρανό της Εύβοιας στο newse.gr [Φωτογραφία]