Δείτε τι τρομακτικό έκαναν οι κλέφτες στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Κάθε μέρα αλωνίζουν οι διαρρήκτες στη Χαλκίδα.

Το πρόβλημα ξεκινά από τις 6 το απόγευμα, την ώρα που ερημώνουν οι δρόμοι. Λόγω του lockdown, οι κάτοικοι κλείνονται στα σπίτια τους και δεν κυκλοφορεί ούτε κουνούπι στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η ερημιά που επικρατεί στους δρόμους προκαλεί τους κλέφτες να κάνουν διάρρηξη ακόμη και απογευματινές ώρες. Έτσι, εισβάλλουν στα καταστήματα και κλέβουν εμπορεύματα προκαλώντας έτσι διπλή ζημιά στους εμπόρους.

Διπλά χαμένοι είναι οι έμποροι οι οποίοι από την μία ακόμη δεν έχουν πουλήσει το εμπόρευμα τους λόγω lockdown και από την άλλη με τις κλοπές στη Χαλκίδα που γίνονται χάνουν τα εμπορεύματα τους που εξανεμίζονται.

Αύξηση των κρουσμάτων κλοπών και διαρρήξεων παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε εμπορικά καταστήματα του Δήμου Χαλκιδέων. Το πολύμηνο κλείσιμο των καταστημάτων και η αυστηροποίηση των μέτρων είχε σαν αποτέλεσμα την έξαρση των εγκλημάτων.

Έκκληση απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας με επιστολή του προς τις αρχές για τις άμεσες ενέργειες τους.

Τα κρούσματα κλοπών είναι πολλά. Πρόσφατα άγνωστος έσπασε την τζαμαρία από κατάστημα κινητών τηλεφώνων και άρπαξε 15 τηλέφωνα.

Δείτε τι τρομακτικό έκαναν οι κλέφτες στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Το θράσος των διαρρηκτών είναι απίστευτο. Σκαρφάλωσαν σε τόσο μεγάλο ύψος και κατάφεραν να μπουν σε επιχείρηση μέσα από τον αεραγωγό του air condition.

Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Οι δράστες είναι εκπαιδευμένοι και δεν σταματούν καθόλου. Η παρακάτω φωτογραφία είναι τρομακτική. Το θράσος των διαρρηκτών είναι απίστευτο. Σκαρφάλωσαν σε τόσο μεγάλο ύψος και κατάφεραν να μπουν σε επιχείρηση μέσα από τον αεραγωγό του air condition.

Σαν αίλουροι κατάφεραν να ανέβουν τον τοίχο χωρίς να τους δει κάποιος. Το τρομακτικό είναι ότι μπήκαν από μία μικρή τρύπα. Και το συγκλονιστικό είναι ότι σε αυτή την επιχείρηση οι κλέφτες στην Εύβοια κατέβηκαν μέσα από τον αεραγωγό του air condition.

Οι δράστες άρπαξαν χρήματα και εμπορεύματα και εξαφανίστηκαν.