Δείτε τι έγινε κάποτε σε παραλία στην Εύβοια και μας σόκαρε

Κι όμως αυτό συνέβη σε νερά της Εύβοιας όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες!

Δες τι τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα: Δεν πίστευε στα μάτια του μία παρέα όταν ξαφνικά πετάχτηκε από την θάλασσα ένα… τέρας, που ποτέ δεν περίμενε πως θα αντικρίσει, ειδικά στην χώρα μας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα adventure-evia.gr, αυτό έγινε στον κόλπο των Πεταλιών.

Σε βάθος 50 μέτρων περίπου είδαν αυτήν την πανέμορφη φάλαινα. Το μήκος της ήταν 10 μέτρα. Οι θεατές κατάφεραν να απαθανατίσουν την εικόνα ενώ οι ντόπιοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιο θέαμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρομερή δίαιτα εξπρές: Το έχεις στο σπίτι σου στην Εύβοια και σε αδυνατίζει!

Δες τι αλλαγή θα γίνει σύντομα σε δρόμο της Χαλκίδας

Δες τι απίθανο έκανε στην Κάρυστο με την καραντίνα του κορονοϊού

Το σκηνικό δεν αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο.

H πτεροφάλαινα είναι ο «αγαθός και σβέλτος» κάτοικος της Μεσογείου και κολυμπάει ανάμεσά μας με μήκος που φτάνει τα 23 μέτρα, βάρος που μπορεί να φτάσει τους 75 τόνους και προσδόκιμο ζωής τα 100 χρόνια. Μάλιστα η καρδιά της έχει μέγεθος όπως ένα μικρό αυτοκίνητο που κάνει βόλτες στη Χαλκίδα.

Το χρώμα της είναι γκρι (είτε σκούρο είτε πιο ανοικτό) ενώ η κοιλιά της είναι άσπρη. Ξεχωρίζει για τη σχετικά υπερυψωμένη αναπνευστική οπή της, η οποία αποτελείται από δύο συμμετρικά και ανεξάρτητα ρουθούνια. Η εκπνοή της εκτοξεύεται κάθετα και φτάνει ακόμα και τα 6 μέτρα σε ύψος οπότε και είναι ορατή από απόσταση μεγαλύτερη των δύο ναυτικών μιλίων.

Δείτε τι τρομακτικό εμφανίστηκε σε θάλασσα στην Πρέβεζα

Δεν πίστευε στα μάτια του ένα ζευγάρι τουριστών στην Πρέβεζα, όταν ξαφνικά πετάχτηκε από την θάλασσα ένα… τέρας, που ποτέ δεν περίμενε πως θα αντικρίσει, ειδικά στην χώρα μας.

Οι Βρετανοί κατάφεραν να απαθανατίσουν την εικόνα ενώ οι ντόπιοι ήταν πιο ψύχραιμοι καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που αντίκριζαν το συγκεκριμένο θέαμα.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε στην παραλία της Λεύκας στην περιοχή της Καστροσυκιάς και αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο. Δείτε τις φωτογραφίες στο newsbomb.gr.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τι τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα

Η φύση συχνά μας δείχνει το μεγαλείο της και μας υπενθυμίζει πόσο μικροί είμαστε μπροστά της...
Δες τι τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα: Η φύση συχνά μας δείχνει το μεγαλείο της και μας υπενθυμίζει πόσο μικροί είμαστε μπροστά της… (πηγή:adventure-evia.gr)
Δες τι τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα: Η φύση συχνά μας δείχνει το μεγαλείο της και μας υπενθυμίζει πόσο μικροί είμαστε μπροστά της... (πηγή:adventure-evia.gr)
Δες τι απίστευτο εμφανίστηκε στη θάλασσα: Η φύση συχνά μας δείχνει το μεγαλείο της και μας υπενθυμίζει πόσο μικροί είμαστε μπροστά της… (πηγή:adventure-evia.gr)