Τροχαίο ατύχημα στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Εύβοια Νέα και ειδήσεις

Δεν σταματούν τα τροχαία ατυχήματα στην Εύβοια ακόμα και πάνω στην υψηλή γέφυρα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2024 πάνω στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό. Όλοι πάγωσαν βλέποντας το απίστευτο τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια και έκαναν τον σταυρό τους να μην υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε την παραμικρή γρατζουνιά.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί της τροχαίας για την καταγραφή και την ρύθμιση της κυκλοφορίας μιας και υπήρχε μποτιλιάρισμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην υψηλή γέφυρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τροχαίο ατύχημα στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας. Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2023 είχαμε τροχαίο στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να μεταφερθεί ο οδηγός στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Όλα έγιναν σε σημείο όπου χιλιάδες αυτοκίνητα περνούν καθημερινά και μιλάμε για την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας.

Ο άτυχος άντρας κατευθύνονταν στο ρεύμα προς Αθήνα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο του ανετράπη πάνω στο οδόστρωμα. Το ευτύχημα είναι ότι δεν έπεσε στο κενό αλλιώς τότε θα μιλούσαμε για τραγωδία.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν τα αυτοκίνητα τους και έτρεξαν στο σημείο για να δουν αν χρειάζεται βοήθεια ο άτυχος άντρας. Την ίδια ώρα κλήθηκε ασθενοφόρο και αστυνομία στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας. Επειδή είχε δημιουργηθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα, οι αστυνομικοί ρύθμισαν την κυκλοφορία ενώ παράλληλα με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε ο τραυματίας στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Δεν το είχαν ξαναδεί αυτό που περπατούσε στην παραλία.

Εύβοια: Βάζουν σε τσουβάλια τους θησαυρούς

Πανικός στην παραλία της Χαλκίδας – Άνδρας απειλούσε να μαχαιρώσει περαστικούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.