Τρόμος! Δείτε τι έκαναν οι Τούρκοι μεταξύ Σκύρου και Κύμης!

Πρόκειται για το στενό μεταξύ Εύβοιας και Σκύρου όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρέθηκαν οι Τούρκοι.

Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, τονίζεται ότι συνεχίζονται καθημερινά οι τουρκικές προκλήσεις στην Αιγαίο και στον βυθό και στον αέρα με τις ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και να απαντούν καταλλήλως.

Μάλιστα γράφεται ότι ή νέα τουρκική πρόκληση, ήρθε από τον βυθό με το ελληνικό πολεμικό ναυτικό τελικά να να επικρατεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε όχι μια, αλλά πάνω από τρεις φορές, από φρεγάτα και ελικόπτερο του ελληνικού πολεμικού ναυτικού στο στενό μεταξύ Εύβοιας και Σκύρου. Ο διοικητής του υποβρυχίου, επιχείρησε να αλλάξει θέση, αλλά από τα σόναρς του ελληνικου πολεμικού ναυτικού, εντοπίστηκε ξανά το στίγμα του.

Όμως και στον αέρα συνεχίστηκαν οι προκλήσεις στο Κεντρικό Αιγαίο με σκληρές αερομαχιές μεταξύ ελληνικών και τουρκικών F-16. Μάλιστα οι ελιγμοί και τα συνεχή επεισόδια μεταξύ ελληνικών και τουρκικών F-16 ανάγκασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο τουρκικά αεροσκάφη να εκτοξεύσουν φωτοβολίδες ασφαλείας, ενώ ένα από αυτά φέρεται να γύρισε σχεδόν χωρίς καύσιμα, πετώντας ουσιαστικά με αναθυμιάσεις για να προσγειωθεί στο πλησιέστερο τουρκικό αεροδρόμιο.

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα θέρμανσης 2022 πληρωμή α δόσης: Πότε ξεκινά;

Πότε βγαίνει ο ΕΝΦΙΑ 2023; Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ από το newse

Εύβοια: Ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται ήχοι από το δάσος [Βίντεο]

Η Χιλιαδού διεκδικεί το βραβείο της καλύτερης τοποθεσίας για ταινίες!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις