Τιμωρός ALPHA: Ποιοι οι ηθοποιοί και κάθε πότε παίζει η σειρά;

Πότε
unsplash

Με τα μάτια του ανθρώπου και την εκδικητικότητα του λύκου χαρακτηρίζεται ο Τιμωρός στον ALPHA. Με κεντρικό σύμβολο έναν άγριο μαύρο λύκο, ένα επιβλητικό ζώο, Ο ΤΙΜΩΡΟΣ είναι στα οθόνες μας.

Ο υποβλητικός λύκος σε ένα καθηλωτικό κοντινό πλάνο γυρίζει το κεφάλι απότομα αιφνιδιάζοντάς μας. Διακοπτόμενοι μεταλλικοί ήχοι και εικόνες που αλλάζουν με ταχύτητα. Καρφώνει το βλέμμα. «Φερμάρει» το θήραμά του.

Είναι έτοιμος να επιτεθεί, όταν σε ένα extreme close up τα μάτια του γίνονται μάτια ανθρώπινα. Μάτια που «παγώνουν» στην οθόνη. Αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση.

Η σειρά έχει μια εικόνα αφοπλιστική και με sound effects τα οποία δημιουργούν ένα υπόκωφο ηχητικό περιβάλλον. Δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα.

Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του.

Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση !

Ποιοι είναι οι ηθοποιοί της σειράς;

«Ο τιμωρός», έχει πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο. Στο πλάι του ταλαντούχου ηθοποιού ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μαρίνα Καλογήρου, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Γιώτα Αργυροπούλου, ο Νίκος Γκέλια, η Εριέττα Μανού ρη, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ο Μελέτης Γεωργιάδης, η Γιώτα Φέστα και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα, στο εν λόγω σίριαλ απολαμβάνουμε και πολλά καταξιωμένα πρόσωπα της υποκριτικής τέχνης σε γκεστ αλλά ταυτόχρονα κομβικούς ρόλους.

Πότε προβάλλεται ο Τιμωρός: Οι μέρες και η ώρα προβολής της σειράς

Ο «Τιμωρός» κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του παίρνοντας προβάδισμα στις μετρήσεις τηλεθέασης, στο ξεκίνημα της πιο ανταγωνιστικής σεζόν από την γέννηση της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Με βασικό αβαντάζ την ύπαρξη του πρωταγωνιστή Δημήτρη Λάλου, του ηθοποιού που αναδείχθηκε τηλεοπτικά μέσα από τον «Σασμό», την ποιότητα της εικόνας και το ιντριγκαδόρικο σενάριο, η σειρά έχει όλα τα εχέγγυα μιας μεγάλης επιτυχίας.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ο «Τιμωρός» θα ολοκληρωθεί σε 90 επεισόδια. Στην αρχή ακούγονταν για ημέρες προβολής 2 φορές την εβδομάδα.

Όμως, τελικά επικράτησε η άποψη η σειρά να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα στις 21:00 με ένα διπλό επεισόδιο.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο εμφανίστηκε πάνω από τα κεφάλια των περαστικών στην παραλία της Χαλκίδας;

Ποιο είναι το στοιχειωμένο μέρος της Εύβοιας με τα ανεξήγητα φαινόμενα;

Εύβοια: Αυτή είναι η πιο μεγάλη καταστροφή σε δρόμο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.