Θρήνος για παλικάρι με καταγωγή από την Εύβοια

Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 30 του χρόνια ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής. Δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου 16 Μαΐου.

Θρήνος για 30χρονο παλικάρι με καταγωγή από την Εύβοια που έφυγε τόσο σύντομα από την ζωή, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια του και όσους τον ήξεραν.

Όπως διαβάζουμε στο post της Μάγδας Τσέγκου, ο 30χρονος πέθανε μετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία. Από το πλευρό του δεν έφυγε ποτέ η μητέρα του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε από ένα χαλασμένο δόντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεγάλη ευλογία! Γιορτάζει ο άγιος της Εύβοιας

Δες τι μεγάλο έργο ετοιμάζεται στη Χαλκίδα σύντομα [Φωτογραφίες]

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός άντρας έξω από τη Χαλκίδα

Θρήνος για 30χρονο παλικάρι από την Εύβοια: Η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, φίλη και δασκάλα του έγραψε για τον Αναστάση το Σάββατο 16 Μαίου.

“Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία .

Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών.

Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι . Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εποχικό επίδομα και ταμείο ανεργίας: Ποιοι είναι δικαιούχοι;

Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Ποιους αφορά;

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών 2022 gov: Μέχρι πότε είναι το voucher;

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Σεπτεμβρίου;

Πότε θα γίνει η πληρωμή για το εποχικό επίδομα 2022;

Έρχονται πάνω από 4500 προσλήψεις στο δημόσιο

Ποιο το επόμενο βήμα για όσους πήραν επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών;

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις