Ένα μεγάλο και σπάνιο πλάσμα εμφανίστηκε στην Κάρυστο [Φωτογραφίες]

Όλα έγιναν ένα πρωινό στην θάλασσα στην Κάρυστο στην Εύβοια.

Αυτό που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία είναι εκπληκτικό και συνάμα τρομακτικό. Έγινε ξαφνικά και χάριν στην παρατηρητικότητα του Δημήτρη Βερούχη καταλάβαμε πως κάτι περίεργο συνέβαινε μέσα στη θάλασσα. Ένα σπάνιο πλάσμα έκανε την εμφάνιση του ξαφνικά.

Ένα σπάνιο πλάσμα που εμφανίστηκε στην θάλασσα της Καρύστου

Ο καιρός στην Κάρυστο ήταν καλός και δεν είχε μεγάλα κύματα αλλά η θάλασσα ήταν μπουνάτσα. Η Κάρυστος είναι μια καταπληκτική κωμόπολη που συνήθως επηρεάζεται από τους ισχυρούς νοτιάδες. Αν έχετε πάει διακοπές στην περιοχή, σίγουρα το έχετε ζήσει. Εκτός από τα αξιοθέατα έχετε επισκεφθεί και τις μαγευτικές παραλίες της. Μάλιστα πολλοί κάτοικοι από τη Χαλκίδα, εξαιτίας της εύκολης πρόσβασης, την επισκέπτονται με μονοήμερες εκδρομές. Αυτό που τους αρέσει πολύ είναι να θαυμάζουν τον Ευβοϊκό. Πολλοί τυχεροί είναι και οι κάτοικοι της Καρύστου που καθημερινά έχουν την πολυτέλεια να θαυμάζουν αυτό το μαγευτικό τοπίο.

Το καταπληκτικό τοπίο μας αποτυπώνει καθημερινά ο Δημήτρης Βερούχης με τις φωτογραφίες. Εκείνη την ημέρα με το φωτογραφικό του φακό αποτύπωνε την γαλήνη της θάλασσας με τα βαρκάκια να αρμενίζουν στα νερά. Ξαφνικά την ώρα που περνούσε ένα καΐκι στο βάθος εμφανίστηκε ένα κύμα στο βάθος. Εκεί φαίνεται η ουρά του σπάνιου πλάσματος που δεν ήταν δελφίνι.

Πρόσφατα στο ίδιο θαλάσσιο χώρο είχε εμφανιστεί άλλο ένα κήτος. Πάντως ότι και να έχει εμφανιστεί είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

Έγινε ξαφνικά και χάριν στην παρατηρητικότητα του Δημήτρη Βερούχη καταλάβαμε πως κάτι περίεργο συν΄έβη μέσα στη θάλασσα.
Ένα σπάνιο πλάσμα που εμφανίστηκε στην θάλασσα της Καρύστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2022;

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών voucher: Το λάθος που ακυρώνει την αίτηση

Βγήκαν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 8Κ 2021

Πότε ξεκινά η προκήρυξη νοσηλευτών 2022

Βόρεια Εύβοια: Δείτε τι απίστευτο είχε κρύψει στο αυτοκίνητο

Δείτε τι τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα στη Χιλιαδού

Δείτε τι απίθανο έγινε σήμερα το πρωί σε χωριό της Εύβοιας

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις