Θα πάθετε πλάκα αν δείτε αυτό το βίντεο για την Εύβοια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό το βίντεο που γυρίστηκε στην παραλία Πετάλη στην Εύβοια

Θα πάθετε πλάκα αν δείτε αυτό το βίντεο για την Εύβοια
Θα πάθετε πλάκα αν δείτε αυτό το βίντεο για την Εύβοια

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε αμέσως viral.

Για όσους ξέρουν την Εύβοια καλά θα αναγνωρίσουν αυτή την παραλία που επέλεξε πασίγνωστος τραγουδιστής για να κάνει το βίντεο κλιπ του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Εύβοια
Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Εύβοια

Πριν από λίγες μέρες έγινε και το βίντεο του τραγουδιού και όσοι το είδαν έπαθαν πλάκα μιας και γυρίστηκε στην παραλία Πετάλη στην Εύβοια.

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος υμνεί την συγκεκριμένη παραλία μιας και επέλεξε να την παρουσιάσει στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά.

Πρόκειται για το τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Το συγκεκριμένο τραγούδι αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που παίχτηκε στα ραδιόφωνα και στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακούνε «στο τέρμα» το νέο τραγούδι του Έλληνα τραγουδιστή ακόμα και σε λεωφορείο στο Λονδίνο όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Η μεγαλύτερη έκπληξη για τους Ευβοιώτες είναι πως το videoclip του τραγουδιού, γυρίστηκε σε μία από τις πιο διάσημες και εντυπωσιακότερες παραλίες της Εύβοιας.

Δίπλα στα βράχια και πάνω στην παραλία με το βοτσαλάκι, ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμηνεύει το τραγούδι.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Εύβοια
Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Εύβοια

Σε αυτή την παραλία της Εύβοιας, βλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο να μεταφέρει το συναίσθημα των στίχων στις οθόνες μας μέσα από εντυπωσιακά φυσικά locations και μοναδικά ειδικά εφέ.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Εύβοια
Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Εύβοια

Ο «Έκπτωτος Άγγελος» είναι εδώ και περίπου 1,5 μήνα το απόλυτο viral τραγούδι στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Εύβοια
Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Εύβοια

Τη μουσική του νέου Νο1 τραγουδιού των charts υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης.

Το τραγούδι έχει ήδη γίνει η απόλυτη τάση σε Spotify και Tik Tok και συμπληρώνεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία του Nick Marianos.

Μόνο και μόνο που θα δεις αυτή την ομορφιά της Παραλίας Πετάλη, είμαστε σίγουροι ότι θα δακρύζεις

παραλια πεταλη ευβοια
Μία παραλία που βλέπει το Αιγαίο και μαγεύει όσους θα βρεθούν εκεί και θα κάνουν το μπάνιο τους.

Δακρύζεις βλέποντας την απέραντη ομορφιά της παραλίας Πετάλη που βρίσκεται στην Εύβοια.

Υπάρχουν και μέρη, στην Εύβοια που σε περιμένουν για κοντινές εξορμήσεις

Υπάρχουν αμέτρητα μέρη στην Εύβοια που σε περιμένουν για απίστευτες εξορμήσεις.

Παραλίες που σε καλούν να τις γευτείς από το πρωί μέχρι να νυχτώσει.

Να απλωθείς στις αμμουδιές τους και να νιώσεις στα ρουθούνια σου την αλμύρα της θάλασσας. Πολλοί ρωτούν που βρίσκεται αυτή η παραλία.

Είναι στην Κεντρική Εύβοια και ναι, είναι η παραλία Πετάλη.

Αυτή η παραλία είναι εντυπωσιακή, σίγουρα ανάμεσα στις κορυφαίες του νομού. Με ονειρεμένα απαλή αμμουδιά με βοτσαλάκια και γαλανά καθαρά νερά, το τοπίο είναι τόσο πανέμορφο που θα σας κάνει να δακρύσετε από χαρά.

Η παραλία Πετάλη βρίσκεται στην καρδιά της Εύβοιας, έχει μία άγρια ομορφιά και είναι πολύ δημοφιλής!

Μία παραλία που βλέπει το Αιγαίο και μαγεύει όσους θα βρεθούν εκεί και θα κάνουν το μπάνιο τους. Η παραλία είναι αρκετά πλατιά και η διαδρομή για την πρόσβασή μας είναι εντυπωσιακή.

Η πρόσβαση σε αυτή την παραλία διαμάντι, γίνεται από δύο διαδρομές. Από Χαλκίδα- Αρτάκη- Καθενούς-Πάλιουρα- Άγιο Αθανάσιο- Γλυφάδα- Παραλία Πετάλη σε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά (50 χιλιόμετρα).

παραλια πεταλη ευβοια
Παραλίας Πετάλη

Επιπλέον, από Ψαχνά προς Τριάδα – Πάλιουρα – Άγιο Αθανάσιο – Γλυφάδα – Παραλία Πετάλη, η οποία είναι μία διαδρομής μήκους 40 περίπου χιλιομέτρων και διάρκειας γύρω στη 1 ώρα και 15 λεπτά. Η παραλία ανήκει στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.

Έχουμε ξεχάσει να ξεκουραζόμαστε ακόμα και στις διακοπές. Και όμως η ξεκούραση είναι αυτό που πρέπει να υιοθετήσουμε μιας και θα μας κάνει να γεμίσουμε από ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που θα έρθει.Φέτος όμως το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Μας είναι απαραίτητο για την ψυχική ισορροπία. Το έχουμε ανάγκη να μεταφερθούμε σε μια υπέροχη παραλία, να σουλατσάρουμε στην απέραντη αμμουδιά, να χαρούμε τον ήλιο και τα κρυστάλλινα νερά.

Οι διακοπές είναι η περίοδος που πρέπει να επιτρέψουμε στον οργανισμό μας την ηρεμία, να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη στιγμή. Να ξεχάσουμε κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα στην παραλία Πετάλη που βλέπετε, έχει οφέλη για την υγεία μας. Θα ηρεμήσει τον εγκέφαλο, που αργότερα θα δώσει πολλά “συν” στην καλύτερη λειτουργία της μνήμης και των αντανακλαστικών.

Ένα τέτοιο μέρος, μία τέτοια παραλία που λούζεται από το Αιγαίο και που οι ντόπιοι τη λατρεύουν και την προτιμούν εδώ και χρόνια. Μάλλον ήρθε ο καιρός να τη λατρέψει και η υπόλοιπη Εύβοια και όχι μόνο.