Τέλος οι εξετάσεις στα γυμνάσια και λύκεια

Το σενάριο να μην πραγματοποιηθούν ούτε για τη φετινή σχολική χρονια οι προαγωγικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια εξετάζει το υπουργείο Παιδείας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, το σενάριο αυτό συμπαρασύρει και την εφαρμογή της Τράπεζας Θεμάτων που θα εφαρμοζόταν από φέτος στην Α’ Λυκείου.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης την περικοπή της ύλης σε όλες τις τάξεις, πλην εκείνης των πανελλαδικών εξετάσεων που έχει ήδη ανακοινωθεί, ώστε οι μαθητές να έχουν χρόνο να εμπεδώσουν την ύλη που έχουν διδαχθεί μέχρι τώρα, κυρίως μέσω της τηλεκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τη Ζέττα Μακρή, είναι πλέον δεδομένο πως θα υπάρξει παράταση της σχολικής χρονιάς το καλοκαίρι και όχι το Πάσχα, καθώς δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν μαθήματα μέσα στις διακοπές του Πάσχα.

Όπως τόνισε μιλώντας στην Καθημερινή η υφυπουργός Παιδείας, αρμόδια για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, «πολλές προτάσεις εξετάζονται με προσοχή από τα υπουργείο για την πληρέστερη κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών που εξαιτίας της πανδημίας δημιουργήθηκαν».

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Ένα τεράστιο πλάσμα προχωρούσε στο δρόμο!

Χαλκίδα: Μέσα στα σκουπίδια ήταν ένας θησαυρός!

Εύβοια: Προσοχή υπάρχει δηλητήριο και είναι πολύ επικίνδυνο! [Φωτογραφία]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.