Δείτε ποιοι έδωσαν δωρεάν tablets στους μαθητές στην Εύβοια!

Για να βοηθήσουν τα παιδιά που κάνουν τηλεκπαίδευση στην Εύβοια.

Τις ηλεκτρονικές ταμπλέτες (tablets) παρέδωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα στον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας Γρηγόρη Δάσκο και στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας Κώστα Δούνα, με σκοπό να διανεμηθούν σε σχολεία και να δοθούν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη.

Τις ηλεκτρονικές ταμπλέτες (tablets) παρέδωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα στον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας Γρηγόρη Δάσκο

Να υπενθυμίσουμε ότι παραδόθηκαν συνολικά 150 tablets, εκ των οποίων 100 στην Πρωτοβάθμια και 50 στη Δευτεροβάθμια, τα οποία πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για ασφαλή και απρόσκοπτη τηλεκπαίδευση και τηλεδιάσκεψη. Η διανομή θα γίνει από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των Σχολείων.

Τις ηλεκτρονικές ταμπλέτες (tablets) παρέδωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας Κώστα Δούνα

“Με ιδιαίτερη χαρά παραδώσαμε σήμερα τις 150 συσκευές, που προμηθεύτηκε ο Δήμος Χαλκιδέων με ιδίους πόρους, με στόχο να συμβάλλουμε στην ανακούφιση οικογενειών, που δυσκολεύονται να καλύψουν τις ανάγκες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης των παιδιών τους. Προσπαθούμε καθημερινά να στηρίζουμε τους δημότες μας και να είμαστε δίπλα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες που ζούμε”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2022;

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών voucher: Το λάθος που ακυρώνει την αίτηση

Βγήκαν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 8Κ 2021

Πότε ξεκινά η προκήρυξη νοσηλευτών 2022

Βόρεια Εύβοια: Δείτε τι απίστευτο είχε κρύψει στο αυτοκίνητο

Δείτε τι τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα στη Χιλιαδού

Δείτε τι απίθανο έγινε σήμερα το πρωί σε χωριό της Εύβοιας

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις