Ξανά στην Κάρυστο ο Μπόρις Τζόνσον!

καρυστο, μπορισ τζονσον

Κάρυστο «δαγκωτό» ψηφίζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Μπόρις Τζόνσον.

Έτσι για άλλη μια χρονιά θα βρεθεί στην Νότια Εύβοια για να κάνει τις διακοπές του.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας θα φτάσει στην περιοχή σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 14, Αυγούστου 2023.

Γοητευμένος από τις περσινές του διακοπές στα μοναδικά μέρη της Καρύστου ο Μπόρις Τζόνσον επέλεξε και φέτος να βρεθεί σε αυτά.

Και πέρσι ήταν στην Κάρυστο ο Μπόρις

Τις διακοπές του στην Κάρυστο απολάμβανε πέρσι ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Με κοντομάνικο μπλουζάκι, φαίνονταν να έχει μπροστά του πακέτα φαγητού και λάπτοπ, πάνω από το οποίο εργάζεται, ενώ όπως φαίνεται σε φωτογραφία, βρίσκεται σε σημείο πάνω από τη θάλασσα.

Φωτογραφίες του Μπόρις Τζόνσον από τις διακοπές του στην Κάρυστο, δημοσιεύτηκαν στη εφημερίδα “The Sun”, ενώ δημοσιοποιήθηκαν και βίντεο από τις βουτιές του Βρετανού πρωθυπουργού στη θάλασσα.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Sun είναι από μια απομονωμένη παραλία στην Κάρυστο που λίγοι γνωρίζουν και ορισμένοι ντόπιοι εξεπλάγησαν που είδαν εκεί τον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό.

Λίγες εβδομάδες πριν αφήσει την πρωθυπουργία, ο Τζόνσον επέλεξε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα προκαλώντας παράλληλα σάλο στη Βρετανία.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τα μέσα ενημέρωσης τον επέκριναν για το γεγονός ότι απολάμβανε τις διακοπές του, ενώ η χώρα του μαστίζονταν από κρίση κόστους ζωής.

Οι διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα ξεσήκωσαν κύμα οργής στους Βρετανούς όπως θα δείτε και στο παραπάνω ρεπορτάζ του open.

Πηγή φωτογραφίας: facebook