Δείτε τι έπαθε πριν τα Χριστούγεννα, ένα σπίτι στην Εύβοια στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων [Αναλυτικό ρεπορτάζ]

Το φυσά και δεν κρυώνει ο ιδιοκτήτης σπιτιού σε περιοχή της Εύβοιας μιας και χρονιάρες μέρες, η αστυνομία βρέθηκε στο σπίτι του.

Δεν βρέθηκε η αστυνομία για καλό σκοπό μιας και είχε κάνει μία παρατυπία όσον το ρεβεγιόν. Και δεν μιλάμε για το αν έστειλε ή όχι sms για το ρεβεγιόν αλλά για αυτό που ακολούθησε στο σπίτι του.

Η ανησυχία για τα ρεβεγιόν με τα υπεράριθμα άτομα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την εξάπλωση του κορονοϊού. Έτσι η αστυνομία όπως έγινε και το Πάσχα, ανέλαβε τους ελέγχους.

Σε έναν έλεγχο που έκανε σε σπίτι στην Εύβοια, μετά από καταγγελία βρήκαν πάνω από 9 άτομα καλεσμένα στην οικία. Για τον ακριβή αριθμό των παρευρισκομένων στο σπίτι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ακούγεται πάντως ότι ήταν γύρω στα δέκα άτομα.

Φυσικά, δεν πήγαν οι αστυνομικοί και χτύπησαν τυχαία τα κουδούνια για να ελέγξουν πόσα άτομα ήταν μέσα στο σπίτι.

Αυτό έγινε στο σπίτι της Εύβοιας γιατί υπήρχε κάποια καταγγελία από κάποιον γείτονα ή από κάποιον που εντόπισε παράβαση της οδηγίας για παρουσία μάξιμουμ 9 ατόμων.

Τέλος να σας πούμε ότι και οι παρευρισκόμενοι δεν την έβγαλαν καθαρή αφού πλήρωσε και ο καθένας τους από 300 ευρώ έκαστος.