Κάρυστος: Ένα σπάνιο πλάσμα ήταν στην θάλασσα [Βίντεο]

Βάρκα
Βάρκα

Ένα πλάσμα πολύ σπάνιο που έκανε την εμφάνιση του στη θάλασσα στην Κάρυστο.

Για όσους δεν έχουν πάει στην Κάρυστο απλά χάνουν. Είναι από τα μέρη που πρέπει τουλάχιστον να τα επισκεφθείτε μια φορά στην ζωή σας. Πολλοί βέβαια που θα επισκεφθούν την περιοχή θα κολλήσουν και θα φτάσουν στο σημείο να επιλέγουν την περιοχή κάθε χρόνο.

Και όσοι ερωτεύτηκαν την Κάρυστο και την θάλασσα της, απλά αγόρασαν και σπίτι και έγιναν κάτοικοι της. Μιλάμε για μια μεγάλη αγάπη μιας και όλη η περιοχή εκπέμπει μια ηρεμία και χαλάρωση.

Στην Κάρυστο θα νιώσετε την ανάγκη να περπατήσετε στα βουνά της, να εξερευνήσετε άγνωστες περιοχές και στο τέλος, lockdown επιτρέποντος να πιείτε το τσιπουράκι σας αγναντεύοντας την θάλασσα.

Και μιας και που είπαμε θάλασσα, θα σας αναφέρουμε μια ιστορία στα νερά της Καρύστου με πρωταγωνίστρια ένα υπέροχο πλάσμα. Ένα πλάσμα σπάνιο που κολυμπούσε στην θάλασσα στο λιμάνι της πόλης.

Μια μαγική στιγμή που μας χάρισε ο φακός του Δημήτρη Βερούχη. Πολλές φορές, όταν ένα άγνωστο και σπάνιο πλάσμα εμφανίζεται σε έναν τόπο, άλλες φορές το δέχονται φιλικά και άλλες φορές με τρόμο. Μιας και σας είπαμε τρόμο δεν θα ξεχάσουμε στη Χαλκίδα όταν επικράτησε τρόμος και μαζεύτηκε ο στρατός για να διώξει ένα μεγάλο πλάσμα στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα.

Στην περίπτωση της Καρύστου, ο κόσμος την υποδέχτηκε με ενθουσιασμό. Μια υπέροχη φώκια, έκανε την εμφάνιση της στην περιοχή. Μέσα στο λιμάνι, δίπλα στα βαρκάκια, όσοι την είδαν πραγματικά ήταν πολλοί τυχεροί.

Όσοι δεν την είδαν, δεν χρειάζεται να στεναχωριούνται μιας και μέσα από τα νέα της Εύβοιας, θα μπορέσετε να δείτε αυτό το υπέροχο πλάσμα να εμφανίζεται στο λιμάνι.

Ακολουθεί μια υπέροχη φωτογραφία από την φώκια που βρέθηκε στη Κάρυστο και στην συνέχεια ένα βίντεο όπου σε λίγα δευτερόλεπτα αποτυπώνεται η πιο εκπληκτική στιγμή.

Όσοι δεν την είδαν, δεν χρειάζεται να στεναχωριούνται μιας και μέσα από τα νέα της Εύβοιας, θα μπορέσετε να δείτε αυτό το υπέροχο πλάσμα να εμφανίζεται στο λιμάνι. (πηγή φωτογραφίας και βίντεο: Δημήτρης Βερούχης)
Κάρυστος: Μια σπάνια φώκια ήταν στη θάλασσα [Βίντεο]