Αυτά τα σοκολατάκια στην Εύβοια σε σκότωναν! [Φωτογραφία]

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία, μοιάζουν με σοκολατάκια.

Τα έχει τυλίξει τόσο καλά που σίγουρα αν δεν βλέπατε τον τίτλο Αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας, θα νομίζατε ότι πρόκειται για έναν δίσκο με σοκολατάκια. Το περιστατικό συνέβη στην Ιστιαία.

Αυτό που βλέπετε παρακάτω δεν είναι σοκολατάκια αλλά κοκαΐνη. Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στην Ιστιαία. Ο δράστης όχι μόνο δεν έλαβε υπόψιν του το lockdown, αλλά είχε και παρέα του τα ναρκωτικά.

Είχε μαζί του έξι συσκευασίες ναρκωτικών. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν αυτά που βλέπετε παρακάτω στην φωτογραφία και να τον συλλάβουν για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν έξι (6) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους (5,3) γραμμαρίων.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης όχι μόνο βγήκε βράδυ, παρόλη την απαγόρευση, όχι μόνο είχε πάνω του ναρκωτικά αλλά και στερούταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης(!)

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου.

Δείτε πως σκοτώνει η κοκαΐνη

-Επηρεάζει τον εγκέφαλο μέσα σε δευτερόλεπτα και η επίδρασή της διαρκεί από 5 έως 30 λεπτά

-Διαστέλλονται οι κόρες των ματιών

-Η κοκαΐνη είναι πιθανό να ενισχύσει τα επίπεδα της ντοπαμίνης – μια ορμόνη που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της συμπεριφοράς και κάνει τους λήπτες να έχουν εκνευρισμό, άγχος, ή να γίνουν παρανοϊκοί.

-Τα αιμοφόρα αγγεία θα σφίξουν ή θα συσταλλούν

-Η κοκαΐνη διεγείρει το νευρικό σύστημα, το οποίο σφίγγει και τα αγγεία που μεταφέρουν το αίμα στα όργανα και τους ιστούς.

-Ο καρδιακός ρυθμός θα αυξηθεί