Συντάξεις Μαρτίου 2023: Πότε θα πληρωθούν;


Ποιες είναι οι κατά προσέγγιση ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Μαρτίου 2023
Ποιες είναι οι κατά προσέγγιση ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Μαρτίου 2023;

Συντάξεις: Τέλος Φεβρουαρίου 2023 θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Μαρτίου 2023. Θα είναι μια εβδομάδα πληρωμών για όλους τους συνταξιούχους.

Αφού καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2023, μετά από λίγες μέρες, θα γίνει και η δημοσιοποίηση των ημερομηνιών πληρωμής των συντάξεων Μαρτίου 2023. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις ημερομηνίες κατά προσέγγιση μιας και είναι ακόμα πολύ νωρίς για το πότε θα γίνει η πίστωση των συντάξεων.

Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηνιαίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Για τους μη μισθωτούς οι συντάξεις καταβάλλονται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Μαρτίου 2023;

Αυτές είναι οι κατά προσέγγιση ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία:

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Μαρτίου 2023 που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9).

Την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Μαρτίου 2023 την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Το ίδιο θα γίνει με ΝΑΤ, ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα ταμεία.