Συναγερμός στη Εύβοια: Εξαφανίστηκαν δύο ηλικιωμένοι – Αγωνία για την τύχη τους
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές και τις τοπικές κοινωνίες της Βόρειας Εύβοιας, καθώς δύο ηλικιωμένοι αγνοούνται σε διαφορετικά περιστατικά, προκαλώντας ανησυχία στις οικογένειές τους και τους κατοίκους της περιοχής.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές να κάνουν έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό τους.
Ο πρώτος αγνοούμενος είναι ένας 75χρονος από την Αγία Άννα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, την τελευταία φορά που εθεάθη φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και πράσινο μπουφάν. Η οικογένειά του δηλώνει συγκλονισμένη και απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές.
Παράλληλα, εξακολουθεί να αγνοείται και ένας 90χρονος από το Αυλωνάρι, ο οποίος εξαφανίστηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.
Ο ηλικιωμένος έφυγε το πρωί από το σπίτι του λέγοντας στη σύζυγό του ότι θα πήγαινε μια βόλτα στο χωριό, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.
Η αγωνία των συγγενών του κορυφώνεται, καθώς έχουν περάσει πολλές ημέρες χωρίς κανένα νέο για την τύχη του.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Εθελοντές, αστυνομία και ομάδες διάσωσης «χτενίζουν» τις περιοχές όπου χάθηκαν.
Παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος που να δίνει απαντήσεις.
Ο φόβος πως οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι δύσβατες περιοχές μπορεί να έχουν θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των ηλικιωμένων μεγαλώνει την αγωνία.
Εύβοια: Έπαθαν πλακά με το πλάσμα που μπουσουλούσε στην ακτή
Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε καλύτερα τις κότες του
Εύβοια: Το μυστήριο της άδειας παλιάς γέφυρας στη Χαλκίδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News. για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.