Στο νοσοκομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκαν τρία άτομα ύστερα από φωτιά σε σπίτι – Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on GoogleΣτην φωτογραφία βλέπετε την στιγμή που οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο βρέθηκαν έξω από το σπίτι.
Ήταν απόγευμα της Τρίτης 16/12 όταν άρχισαν να βγαίνουν καπνοί. Ένας ηλικιωμένος ένοικος εγκλωβίστηκε από την φωτιά.
Σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, περιπολικά και ασθενοφόρο.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν έγκαιρα τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ανησυχητική, αφού φέρει μόνο ελαφρά εγκαύματα.
Στο νοσοκομείο Χαλκίδας μεταφέρθηκαν επίσης δύο νεαροί άντρες, οι οποίοι επιχείρησαν να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στην κατοικία, και εισέπνευσαν πυκνούς καπνούς.
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα, χωρίς να προκληθούν ιδιαίτερες ζημιές στην οικία.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θρήνος στη Χαλκίδα για νέα γυναίκα που έφυγε από την ζωή
Θρήνος για 41χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα
Η απώλεια που βύθισε στη θλίψη Χαλκίδα και Αυλωνάρι
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.


