Που θα γίνουν rapid test το Σάββατο στη Χαλκίδα;

Οι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”.

Advertisement

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται, για τον σκοπό αυτό το Σάββατο 15 Μαΐου 2021, από ώρα 10:00 έως και ώρα 14:00, στο Πάρκο του Βούρκου (απέναντι από τα ΕΠΑΛ Χαλκίδας).

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης οι πολίτες θα δίνουν δείγμα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους και χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός, αφού δεν θα υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή, με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Οι πολίτες θα προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα και θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους.

Advertisement
Εύβοια ειδήσεις

Χαλκίδα: Στέρεψαν οι βρύσες σε πολυκατοικία – Τι έφταιξε;

Advertisement

Εύβοια: Άρχισαν να βγαίνουν μεγάλα πτερύγια από τη θάλασσα

Συγκλονιστικές εικόνες από χωριό στην Εύβοια: Σπίτια γέρνουν επικίνδυνα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.