Που να κάνεις πρόταση γάμου στην Εύβοια: Έξυπνες ιδέες για κάτι που θα μοιράζεσαι για πάντα!

Όλα τα tips για να μην φας χυλόπιτα. Για να έχεις σίγουρα θετική απάντηση σε μία πρόταση γάμου, σου βρήκαμε τι θα κάνεις αν μένεις στην Εύβοια. Βέβαια και στην Εύβοια να μην μένεις αλλά να είσαι στην Αθήνα, πάλι εύκολα μπορείς να το οργανώσεις. Οι γυναίκες δεν θέλουν μία αυθόρμητη πρόταση σε μία απλή καθημερινή στιγμή αλλά μία πρόταση γάμου με φόντο ένα ρομαντικό και σκηνοθετημένο σκηνικό.

Πίστεψε αν την πας σε αυτό το μέρος της Εύβοιας και μονόπετρο να μην χρησιμοποιήσεις, πάλι θετικά θα σου απαντήσει.

Μην βιαστείς στην πρόταση γάμου

Αν είσαι παραδοσιακός τύπος και πολύ ερωτευμένος, μην βιαστείς. Βρήκαμε ένα μέρος στην Κύμη όπου το ηλιοβασίλεμα είναι μαγικό. Για να πας στην Κύμη, δεν είναι μακρυά. Γύρω στις δυόμιση ώρες από την πρωτεύουσα.

Περίμενε να περάσει η ώρα και μην πας στο καταμεσήμερο. Την ώρα που θα πέφτει ο ήλιος μέσα στην θάλασσα είναι η καλύτερη ώρα για να ξεφουρνίσεις το μυστικό σου.

Όπως πριν από ένα σημαντικό βήμα στη δουλειά σου, εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, έτσι κι εδώ θα πρέπει να στηριχθείς στη διαίσθηση σου. Θέλουμε να πούμε ότι πριν από την πρόταση γάμου, θα πρέπει να το ψάξεις καλά γιατί το έτερον σου ήμισυ, μπορεί να μην θέλει δεσμεύσεις και έτσι όλη αυτή η ετοιμασία να πάει χαμένη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια συζήτηση περί γάμου μπορεί να γίνει πολύ πριν αποφασίσεις να της κάνεις πρόταση. Σε κάθε περίπτωση, το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει.

Ας αφήσουμε το ένστικτο και ας μείνουμε στην Κύμη με μαγικό ηλιοβασίλεμα της. Εκεί θα απολαύσετε την ωραιότερη θέα μέχρι τη θάλασσα. Είναι το ιδανικό σημείο να χαζέψετε το ηλιοβασίλεμα μαζί.

Γιατί τα πιο απλά πράγματα στη ζωή, κρύβουν πάντα τη μεγαλύτερη ομορφιά.

Ένα απίθανο ηλιοβασίλεμα στην Κύμη (φωτογραφία: Βασίλης Τσομάκας)
Ένα απίθανο ηλιοβασίλεμα στην Κύμη (φωτογραφία: Βασίλης Τσομάκας)
Όταν βασιλεύει ο ήλιος στο Αιγαίο (φωτογραφία: Βασίλης Τσομάκας)
Όταν βασιλεύει ο ήλιος στο Αιγαίο (φωτογραφία: Βασίλης Τσομάκας)

Μια αστεία πρόταση γάμου

Θα φύγουμε για λίγο από τον ρομαντισμό της Κύμης και θα δούμε μία αστεία πρόταση γάμου. Οι περισσότερες προτάσεις γάμου θέλουν το ζευγάρι να ζει τη δική του μαγική στιγμή με το ρομαντισμό και τα συναισθήματα να φτάνουν στο αποκορύφωμά τους.

Τι γίνεται, όμως, όταν μια πεθερά «χαλάει» την πρόταση γάμου με τον πιο αστείο τρόπο;

Ο Μπιλ είχε σχεδιάσει να κάνει την πρόταση γάμου μπροστά στους γονείς της κοπέλας του, της Μπριάν, στην παραλία που έβγαιναν ραντεβού πριν 7 χρόνια.

Ωστοσο, το σχέδιο δεν πήγε όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει…

Η Εύα, η μαμά της Μπριάν, ήταν η μόνη από την οικογένεια που δεν ήξερε για την πρόταση, σύμφωνα με το WTTV.

Ετσι, την ώρα που ο Μπιλ είναι σχεδόν έτοιμος να κάνει την πρόταση γάμου, η αδερφή της Μπρίαν, που τραβάει με την κάμερα, φωνάζει στη μητέρα της να απομακρυνθεί από το ζευγάρι και να πάει προς το μέρος της.

Η μητέρα της νύφης, ωστόσο, κάπως συγχύστηκε, μπερδεύτηκε και κατευθύνθηκε προς το ζευγάρι. Και κάπου εκεί, σκοντάφτει σε μια πέτρα και πέφτει κάτω, στην άμμο, σκορπώντας γέλιο στην παρέα.

Η μητέρα των κοριτσιών παρέμεινε στο έδαφος και όπως υποστήριξε στο Buzzfeed, δεν μπορούσε να σηκωθεί από τα γέλια.

Μέσα στο χάος, ο Μπιλ που είχε βγάλει ήδη το δαχτυλίδι, έπεσε στα γόνατα και έκανε στην Μπρίαν πρόταση γάμου. Εκείνη πήρε το δαχτυλίδι και τον άρπαξε στην αγκαλιά της. (iefimerida.gr)