Πότε ξεκινούν οι πανελλήνιες 2025;

Πότε

Οι ημερομηνίες για τις Πανελλήνιες 2025 ανακοινώθηκαν στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

Πότε είναι οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2025 και ποιες είναι οι ημερομηνίες για τα μαθήματα;

Πότε είναι οι πανελλήνιες 2025

Στις 30 Μαϊου θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025 για τα Γενικά Λύκεια και τα Επαγγελματικά Λύκεια, καθώς ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελληνίων από το υπουργείο Υγείας.

Το πρόγραμμα

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Οι Πανελλήνιες για τα ΓΕΛ θα αρχίσουν στις 30 Μαΐου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και θα ακολουθήσουν τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων Προσανατολισμού, με τελευταία την Παρασκευή 6 Ιουνίου.

Αντίστοιχα, για τα ΕΠΑΛ, οι εξετάσεις θα αρχίσουν στις 31 Μαΐου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, θα συνεχιστούν με τα Μαθηματικά (άλγεβρα) στις 3 Ιουνίου και στο διάστημα 5-16 Ιουνίου 2025 οι υποψήφιοι θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα 14-25 Ιουνίου 2025, ενώ προθεσμία διεξαγωγής της Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ορίστηκε το διάστημα από τη Δευτέρα 16-6-2025 μέχρι και την Παρασκευή 27-6-2025.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Σε απόγνωση γονείς στην Εύβοια: Δείτε τι συνέβη σε σχολείο

Εύβοια: Όσοι το έζησαν δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.