Πότε ξεκινά η προκήρυξη για δικαστική αστυνομία;

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσα από την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας.
Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσα από την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας. Πηγή φωτογραφίας :unsplash

Σε δεύτερη φάση θα υπάρξει στην Εύβοια το σώμα της δικαστικής αστυνομίας. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσα από την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας.

Στο φουλ είναι οι μηχανές στο υπουργείο Δικαιοσύνης, για την έκδοση όσον αφορά την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας. Πότε ξεκινούν οι προσλήψεις;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newse, σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η διαδικασία και τις προσεχείς μέρες θα πάρει ΦΕΚ η προκήρυξη για την δικαστική αστυνομία.

Μετά τις προσλήψεις της προκήρυξης της δικαστικής αστυνομίας, οι επιτυχόντες θα βρουν εργασία σε δικαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Θα προσληφθούν 600 άτομα για το ένστολο τμήμα και άλλα 100 άτομα για το πολιτικό τμήμα.

Μέσα από την προκήρυξη στην δικαστική αστυνομία θα βρουν εργασία, 700 μόνιμοι. Οι προσλήψεις στην δικαστική αστυνομία αφορούν ένστολο και πολιτικό προσωπικό. Η επιλογή θα γίνει με γραπτές εξετάσεις εκτός ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα προκήρυξη για την επιλογή αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού στο νεοσύστατο θεσμό αναμένεται να εκδοθεί τέλη Δεκεμβρίου 2022. Ο νέος γραπτός διαγωνισμός του υπ. Δικαιοσύνης δεν πρέπει να συγχέεται με τον αναμενόμενο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Δημοσίου.

Δικαστική αστυνομία προκήρυξη: Ποιοι θα κάνουν αίτηση;

Στην προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας, μπορούν να συμμετάσχουν υποψήφιοι όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης. Τονίζεται ότι θα γίνονται δεκτοί όλοι οι τίτλοι σπουδών. Δηλαδή, οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ και όλοι οι τύποι απολυτηρίων Λυκείου και διπλωμάτων ΙΕΚ.

Όσον αφορά τα φυσικά προσόντα για την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας, το όριο ηλικίας για το πολιτικό προσωπικό είναι από 21 και πάνω και για τον αστυνομικό από 21 έως 30 ετών. Το ανάστημα για το πολιτικό προσωπικό δεν υπάρχει ενώ για το αστυνομικό είναι πάνω από 1,70 για τους άνδρες και 1,63 για τις γυναίκες.

Για την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας απαραίτητη είναι η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή που αφορά τη γνώση σε τρία απλά αντικείμενα – επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, διαδίκτυο.

Για την προκήρυξη της δικαστικής αστυνομίας απαραίτητη είναι η γνώση ξένης γλώσσας. Θα πρέπει να είναι πολύ καλή γνώση (Advance) για πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ και καλή (Β2) για αποφοίτους Λυκείου.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές;

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ο τυχερός στο Βαθύ Αυλίδας: Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε!

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις