Πότε είναι η γιορτή των Αγίων Πάντων;

Τι και πότε

Η γιορτή των Αγίων Πάντων πέφτει 56 ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όλα τα ονόματα χωρίς γιορτή. Πότε έρχεται η γιορτή των Αγίων Πάντων το 2025 που γιορτάζουν και τα περισσότερα ονόματα.


Η γιορτή των Αγίων Πάντων είναι μια μεγάλη γιορτή από την εκκλησία μας και είναι αφιερωμένη σε όλους τους Αγίους. Είναι αφιερωμένη σε όλα τα ονόματα.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια γιορτή που τιμά όλους όσους μαρτύρησαν για την πίστη τους. Για αρκετούς δεν υπάρχουν ιστορικά στοιχεία επομένως παραμένουν εντελώς άγνωστοι.

Η γιορτή των Αγίων Πάντων είναι κινητή και εξαρτάται από το πότε έχει πέσει το Πάσχα.

Επειδή μεταξύ του μεγάλου αριθμού των Χριστιανών που μαρτύρησαν ή κατά οποιοδήποτε τρόπο προσέφεραν ή εργάσθηκαν υπέρ του Χριστιανισμού υπάρχουν πολλοί των οποίων τα ονόματα παρέμειναν άγνωστα, όρισαν τόσο η Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία όσο και η Δυτική συγκεκριμένη ημέρα που να τιμώνται όλοι ανεξαιρέτως οι άγιοι, οι Άγιοι Πάντες.

Ποιοι γιορτάζουν των Αγίων Πάντων;

Δείτε ποιοι γιορτάζουν των Αγίων Πάντων. Γιορτάζει ο Βαρθολομαίος, Βαρνάβας, Λουκάς, Λουκία, Ζαφείρης, Αγαμέμνονας, Αγησίλαος, Αίολος, Άλκηστις, Ανδρομέδα, Αριστομένης, Βελισάριος, Βενετία, Εβελίνα, Ευαγόρας, Ευριπίδης, Γιολάντα, Ηλέκτρα, Κίμωνας, Κλεάνθης, Μάνθος, Ορφέας, Τερέζα, Αίσωπος, Αλκίνοος, Αμφιτρίτη Αρετή, Εριέττα, Έρρικα και πολλοί άλλοι.

Η κινητή γιορτή των Αγίων Πάντων για το 2025 πέφτει την Κυριακή 15 Ιουνίου.

Ευχές για την γιορτή

– Χρόνια πολλά! Σου ευχόμαστε μια γιορτή γεμάτη χαρά, αγάπη και ευτυχία. Να ζήσεις με υγεία και επιτυχίες!

– Σε αυτήν την ξεχωριστή μέρα, εύχομαι να εκπληρώνονται όλα τα όνειρα σου. Να είναι η ζωή σου γεμάτη χαμόγελα και επιτυχίες!

– Με αφορμή την ονομαστική σου γιορτή, στέλνουμε τις πιο θερμές μας ευχές. Να είσαι πάντα γερή, ευτυχισμένη και περιτριγυρισμένη από αγάπη!

– Χαρούμενη Γιορτή! Εύχομαι η ζωή σου να είναι γεμάτη χαρά, αγάπη και επιτυχίες. Είσαι η περηφάνια μας!

– Σε αυτήν την όμορφη μέρα, εύχομαι να ανθίσεις σαν τα πιο όμορφα λουλούδια του κήπου της ζωής. Χρόνια πολλά!

– Σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή, στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τις ευχές μας. Να ζήσεις μια ζωή γεμάτη αγάπη, επιτυχίες και χαρές!

– Η ονομαστική σου γιορτή είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την υπέροχη ύπαρξή σου. Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα ευτυχισμένη και περιτριγυρισμένη από αγάπη.

– Εύχομαι να συνεχίσεις να ακολουθείς τα όνειρά σου και να επιτυγχάνεις ό,τι κι αν επιθυμείς. Είσαι η αγάπη και η χαρά μας!

– Σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα, να λάμπεις σαν το αστέρι που είσαι. Χαρούμενη Γιορτή, αγάπη μου!

– Με αγάπη και χαρά, σου στέλνουμε τις καλύτερες ευχές για την ονομαστική σου γιορτή. Να είναι η ζωή σου γεμάτη χαρές και επιτυχίες!

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Διαστημόπλοιο ήταν πάνω από την Εύβοια

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε στο παράθυρο – Η εικόνα που δεν θα ξεχάσει

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.