Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τις μετεγγραφές φοιτητών 2022;

μετεγγραφεσ φοιτητων, μετεγγραφεσ 2022, μετεγγραφεσ φοιτητων 2022, κατ εξαιρεση μετεγγραφεσ,μετεγγραφεσ φοιτητων 2022-23, μετεγγραφεσ φοιτητων αποτελεσματα, μετεγγραφεσ φοιτητων 2022, μεταγραφεσ, κατ εξαιρεση μετεγγραφεσ 2022, μετεγγραφεσ φοιτητων 2022 gov
unsplash

Είναι μια ερώτηση που κάνουν πολλοί γονείς στην Εύβοια.

Τα παιδιά πολλών σπουδάζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Το πρόβλημα είναι ότι όταν αδέρφια σπουδάζουν είναι δυσβάσταχτο το κόστος ανά οικογένεια. Μία λύση είναι οι μετεγγραφές.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι έκλεισε η διαδικασία των μετεγγραφών φοιτητών για το έτος 2022 – 2023 και μάλιστα έγινε νωρίτερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις των μετεγγραφών των φοιτητών ήταν μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2022 ενώ υπάρχει χρόνος και για τις ενστάσεις και για τις κατά εξαίρεση μετεγγραφές.

Με την επίσπευση των μετεγγραφών των φοιτητών, στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να μην χαθεί το πρώτο εξάμηνο για τους φοιτητές όσον αφορά την φοίτηση τους στα πανεπιστήμια.

Μετεγγραφές αδελφών φοιτητών: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα των μετεγγραφών φοιτητών αναμένεται να βγουν στα τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου 2022. Το 2021 οι μετεγγραφές των φοιτητών είχαν γίνει μέχρι 5 Νοεμβρίου και τα αποτελέσματα είχαν εκδοθεί στις 24 Νοεμβρίου.

Τέλος, οι αιτήσεις για μετεγγραφές φοιτητών 2020 είχαν γίνει μέχρι 20 Νοεμβρίου και τα αποτελέσματα είχαν εκδοθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα 600 ευρώ ένστολοι: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Πως κάνω ασφάλιση έμμεσου και προστατευόμενου μέλους;

Πως μπορείς να δεις τι επιδόματα δικαιούσαι;

Εύβοια: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος άνδρας που «καρφώθηκε» σε κάγκελο- Θρήνος πριν τις γιορτές

Ένας απίστευτος Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Εύβοια

Χαλκίδα: Γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στο τιμόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις