Εύβοια: Τραυματίστηκε οδηγός ύστερα από τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουλίου στην περιοχή Πανόραμα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και βγήκε εκτός οδοστρώματος με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να μην μπορεί να βγει από το όχημα ο οδηγός.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του.

Advertisement

Δυστυχώς ο οδηγός ήταν τραυματισμένος. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Εάν είστε παρόντες σε ατύχημα, είναι σημαντικό να παραμείνετε ήρεμοι και να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

Advertisement

-Αξιολογήστε την κατάσταση και προσδιορίστε εάν υπάρχουν τραυματίες. Εάν υπάρχουν, καλέστε αμέσως το 166.

-Εάν δεν υπάρχουν τραυματίες, προσπαθήστε να αποτρέψετε περαιτέρω ατυχήματα. Εάν είναι ασφαλές να το κάνετε, μετακινήστε τα εμπόδια από το δρόμο.

-Εάν υπάρχουν άλλοι παρόντες, ζητήστε τους να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των οχημάτων από το δρόμο και στην ασφαλή απομάκρυνση των τραυματιών.

-Εάν είναι απαραίτητο, καλέστε την αστυνομία.

-Εάν είστε ο οδηγός του οχήματος που εμπλέκεται στο ατύχημα, μην αποχωρήσετε από το σημείο του ατυχήματος πριν φτάσει η αστυνομία.

-Εάν είστε μάρτυρας του ατυχήματος, παρέχετε στην αστυνομία τις πληροφορίες που έχετε για το ατύχημα.

Εύβοια ειδήσεις

Συγκλονιστικό θαύμα στο Προκόπι Ευβοίας

Ο Άγιος της Εύβοιας που περπάτησε στη θάλασσα

Η πιο περίεργη κλοπή που έχει γίνει στην Εύβοια!


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.