Εύβοια: Άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και έπαθαν πλάκα! Δείτε την επίμαχη στιγμή [Φωτογραφία]

Οι εικόνες από την Βόρεια Εύβοια καθηλώνουν.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιείται και ο έλεγχος ξεκινά. Το ένοχο μυστικό βρίσκεται καλά κρυμμένο στο ραδιόφωνο.

Χειροπέδες έβαλαν σε έναν 25χρονο που γυρνούσε «φορτωμένος» με πολλά ναρκωτικά το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς δίπλωμα και χωρίς… κανέναν απολύτως λόγο!

Παρόλο το lockdown, δεν κάθισε στο σπίτι και αποφάσισε να βγει βόλτα με το αυτοκίνητο του. Παρόλη την ηλικία του, φάνηκε ότι δεν είχε δώσει ποτέ για δίπλωμα οδήγησης. Έτσι οδηγούσε χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης και δεν είναι το μοναδικό παράπτωμα που έκανε. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ένας έλληνας 25 ετών βρέθηκε στα χέρια της αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής (12/3) σε περιοχή της Βόρειας Ευβοίας, από αστυνομικούς της δραστήριας Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Μια ανάλογη υπόθεση είχαμε συναντήσει και πριν μέρες με τα δηλητηριώδη σοκολατάκια.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν:

• Πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 5,5 γραμμαρίων, πίσω από την κονσόλα του ραδιοφώνου,

• αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 5,9 γραμμαρίων, στον χώρο των αποσκευών του οχήματος (κάτω από πλαστικό κάλυμμα), καθώς και

• αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, ομοίως στην προαναφερόμενη κρύπτη.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς στερούνταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ βεβαιώθηκε σε αυτόν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού. Κυκλοφορούσε το βράδυ, κάτι που δεν επιτρέπεται μιας και ισχύει ο περιορισμός της κυκλοφορίας μετά τις 7 το απόγευμα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου.

Δείτε στην φωτογραφία που είχε κρύψει τα ναρκωτικά.

Χειροπέδες έβαλαν σε έναν 25χρονο που γυρνούσε «φορτωμένος» με πολλά ναρκωτικά το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς δίπλωμα και χωρίς… λόγο!