Μάλιστα θα είναι κλειστή μέχρι την Πέμπτη 11 Μαρτίου.
Εκείνη την μέρα έχει προγραμματιστεί νέος έλεγχος στο σύνολο των υπαλλήλων, και αν δεν υπάρξουν κρούσματα οι υπηρεσίες θα επιστρέψουν σε κανονική λειτουργία.
Τρία περιστατικά θετικά στον κορωνοϊό επιβεβαιώθηκαν, μετά από προγραμματισμένα rapid test που έγιναν στο προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Για το λόγο αυτό, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, που στεγάζονται στο Διοικητήριο Χαλκίδας (Λεωφ.Χαϊνά 93, Χαλκίδα), για δύο μέρες, προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού και να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του κτιρίου.
Επίσης τίθενται άμεσα σε καραντίνα τα κρούσματα και οι στενές επαφές σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιχνηλάτισης