Αυτή την πισίνα στην Εύβοια δεν την έχεις δει μόνο στα όνειρα!

Υπάρχουν και μέρη, στην Εύβοια που σε περιμένουν για κοντινές εξορμήσεις όπως το Στενό Λινάρι

Πρόκειται για μια φυσική πισίνα που σε καλεί να την γευτείς από το πρωί μέχρι να νυχτώσει. Να απλωθείς στην αμμουδιά της και να νιώσεις στα ρουθούνια σου την αλμύρα της θάλασσας. Πολλοί ρωτούν που βρίσκεται αυτή η παραλία. Είναι στην Βόρεια Εύβοια.

Η παραλία είναι ίσως από τα ομορφότερη στην περιοχή. Δεν χρειάζεται να πάρετε ομπρέλες μιας και τα δέντρα θα σας δώσουν όλη τους την δροσιά και εσείς θα πάθετε πλάκα με τις γαλαζοπράσινες αποχρώσεις που συνθέτουν το τοπίο του πανέμορφου σημείου που θα απολαύσετε το μπάνιο σας. Τα νερά είναι σχετικά ζεστά και όχι πολύ βαθιά.

Η πιο ωραία πισίνα της Εύβοιας
Η πιο ωραία πισίνα της Εύβοιας- Ευχαριστούμε τον Πάνο Αγιαννίτη για την υπέροχη φωτογραφία

Αν θες τώρα να την προσεγγίσεις οδικώς θα πρέπει πρώτα να πας στα χωριά Πηλί και Βλαχιά στο βορειοανατολικό τμήμα της Εύβοιας.

Όταν θα περάσεις την παραλία Βλαχιά θα δεις ένα σημείο που μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητο και από εκεί ξεκινάει το μονοπάτι προς την παραλία.

Έχουμε ξεχάσει να ξεκουραζόμαστε ακόμα και στις διακοπές. Και όμως η ξεκούραση είναι αυτό που πρέπει να υιοθετήσουμε μιας και θα μας κάνει να γεμίσουμε από ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που θα έρθει.Φέτος όμως το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Μας είναι απαραίτητο για την ψυχική ισορροπία. Το έχουμε ανάγκη να μεταφερθούμε σε μια υπέροχη παραλία, να σουλατσάρουμε στην απέραντη αμμουδιά, να χαρούμε τον ήλιο και τα κρυστάλλινα νερά.

Οι διακοπές είναι η περίοδος που πρέπει να επιτρέψουμε στον οργανισμό μας την ηρεμία, να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη στιγμή. Να ξεχάσουμε κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα στην παραλία που βλέπετε παραπάνω έχει οφέλη για την υγεία μας. Θα ηρεμήσει τον εγκέφαλο, που αργότερα θα δώσει πολλά “συν” στην καλύτερη λειτουργία της μνήμης και των αντανακλαστικών.

Ένα τέτοιο μέρος, μία τέτοια παραλία που λούζεται από το Αιγαίο και που οι ντόπιοι τη λατρεύουν και την προτιμούν εδώ και χρόνια. Μάλλον ήρθε ο καιρός να τη λατρέψει και η υπόλοιπη Εύβοια και όχι μόνο.