Τρομερό! Πετούν σαν τα πουλιά στον ουρανό της Εύβοιας

Από τις εικόνες που κόβουν την ανάσα και σπάνια συναντάς καθημερινά.

Πετούν σαν τα πουλιά στον ουρανό της Εύβοιας: Αυτό που θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες είναι σαν να πετάνε στον ουρανό στην Εύβοια. Δεν κολλήσαμε μόνο εμείς αλλά και όποιοι περαστικοί τους βλέπουν. Απλά είναι υπέροχοι. Όλοι μένουν με τον στόμα ανοιχτό μιας και νομίζουν ότι πετούν στον αέρα. Σίγουρα τους έχεις δει στην Εύβοια. Μπορεί να τους έχει δει στην Λιαννή Άμμο και να έχεις κολλήσει περιμένοντας το φανάρι.

Μπορεί να τους έχεις συναντήσει και στο Λευκαντί. Είμαστε σίγουροι ότι σε άφησαν άφωνο.

Είναι ένα άθλημα που απλά σε παίρνει και σε … σηκώνει. Δεν είναι για λίγους αλλά είναι ένα σπορ που μπορεί να κάνει ο καθένας. Φτάνει να έχεις όρεξη και αγάπη και είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συγκλονιστικό αυτό που είδαν οι πιστοί μέσα σε εκκλησία!

Έτσι με αρκετή προπόνηση θα γίνεις και εσύ αετός πάνω σε μία σανίδα. Αυτό σημαίνει το kiteboarding. Πετώντας με τα Kitesurf είναι σαν να πολεμάς με τον άνεμο και τα κύματα!
Η παρέα των πρωταγωνιστών μας που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία είναι έτοιμη να δαμάσει τα κύματα και τους ανέμους μπαίνοντας μέσα στην φουρτουνιασμένη θάλασσα και πετώντας ψηλά με την σανίδα τους.

Φορούν τον ειδικό εξοπλισμό τους και λίγα λεπτά αργότερα η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Είναι αντιμέτωποι και βλέπουν με τα μάτια τους, μια συναρπαστική αναμέτρηση του Αίολου και του Ποσειδώνα.

Χάσαμε την λαλιά μας με τις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε!

Πετούν σαν τα πουλιά στον ουρανό της Εύβοιας! Δείτε τις φωτογραφίες στο newse.gr