Έφυγε γνωστός μηχανικός από την Εύβοια

Κερί(πηγή:pixabay.com)
Κερί(πηγή:pixabay.com)

Έφυγε από τη ζωή ο τοπογράφος μηχανικός Χρήστος Κωστούρος.

Ο εκλιπών ήταν ομότιμο μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας και στο παρελθόν είχε διατελέσει Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών στη Νομαρχία Εύβοιας. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί στο ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Εύβοιας εκφράζοντας την οδύνη του προς το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του Κωστούρου.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα ακόλουθα:

Το ΤΕΕ Εύβοιας για τον θάνατο του Χρήστου Κωστούρου. Με θλίψη σας ενημερώνουμε, ότι έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο εκλεκτός και αγαπητός συνάδελφος Χρήστος Κωστούρος του Μιχαήλ, Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός, ομότιμο μέλος του ΤΕΕ, πρώην Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας
Εύβοιας. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 2 Αυγούστου και ώρα 11:30 π.μ., στον ιερό ναό Ανάσταση του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας).

Εκ μέρους όλων των Μηχανικών του Τμήματος, εκφράζουμε τα βαθύτατα αισθήματα και τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του, στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.