Έφυγε γνωστός μηχανικός από την Εύβοια

Έφυγε από τη ζωή ο τοπογράφος μηχανικός Χρήστος Κωστούρος.

Ο εκλιπών ήταν ομότιμο μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας και στο παρελθόν είχε διατελέσει Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών στη Νομαρχία Εύβοιας. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 11:30 το πρωί στο ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Εύβοιας εκφράζοντας την οδύνη του προς το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του Κωστούρου.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα ακόλουθα:

Το ΤΕΕ Εύβοιας για τον θάνατο του Χρήστου Κωστούρου. Με θλίψη σας ενημερώνουμε, ότι έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο εκλεκτός και αγαπητός συνάδελφος Χρήστος Κωστούρος του Μιχαήλ, Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός, ομότιμο μέλος του ΤΕΕ, πρώην Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας
Εύβοιας. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 2 Αυγούστου και ώρα 11:30 π.μ., στον ιερό ναό Ανάσταση του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας).

Εκ μέρους όλων των Μηχανικών του Τμήματος, εκφράζουμε τα βαθύτατα αισθήματα και τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του, στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Τα νέα της Εύβοιας

Ανακυκλώνω αλλάζω θερμοσίφωνα: Έρχεται η επιδότηση για ηλιακούς θερμοσίφωνες

Προκήρυξη πυροσβεστικής 2023: Πότε θα βγει;

Πρόγραμμα σπίτι μου: Πότε ξεκινά η αίτηση για δάνεια για νέους;

Χαλκίδα: Το email της έφαγε τα λεφτά!

Χαλκίδα: Η απίστευτη πατέντα σε παράθυρο για να μην κρυώνουν

Βόρεια Εύβοια: Ο υδροστρόβιλος τους άφησε άφωνους

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις