Παραλία Λιμνιώνας στην Εύβοια: Ένας θησαυρός στα Μεσοχώρια!

παραλια λιμνιωνασ, μεσοχωρια

Δεν χρειάζονται πολλές διευκρινίσεις για την παραλία αυτή. Είναι ο άρχοντας της Νότιας Εύβοιας.

Ο Λιμνιώνας είναι η παραλία που πρέπει να πας αν δεν έχεις ήδη πάει.

Δεν είναι πολύ μακριά από τη Χαλκίδα. Είναι περίπου μιάμιση ώρα με το αυτοκίνητο. Με το όχημα θα ταξιδέψεις για Αλιβέρι και θα συνεχίσεις κανονικά για Κάρυστο.

Θα περάσεις από τα χωριά Λέπουρα, Κριεζά, Αλμυροπόταμος και λίγο μετά την διασταύρωση αυτή θα δεις τη ταμπέλα που γράφει Ραπταίοι – Μεσοχώρια.

Εσύ θα ακολουθήσεις την ταμπέλα και έπειτα η παραλία είναι μπροστά σου. Αυτό που θα δεις μπροστά σου, είμαστε σίγουροι ότι θα σε αποζημιώσει.

παραλια λιμνιωνασ, μεσοχωρια

Θα δεις ένα όμορφο τοπίο με σπηλιές, καταπληκτική αμμουδιά και απέραντο γαλάζιο. Συνήθως τα νερά παίζουν πολλά παιχνίδια και αλλάζουν πολλά χρώματα.

Θα τα δεις από γαλάζια, μέχρι πράσινα. Να σας πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με την παραλία Λιμνιώνας. Έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με εκτενή ρεπορτάζ για αυτή την παραλία. Εκεί στην περιοχή υπάρχει και η παραλία Αλμυρίχι.

Είναι οργανωμένη παραλία ο Λιμνιώνας. Έχει φουλ σύνδεση στο κινητό σου και δεν χρειάζεται να ψάχνεις για σήμα.

Η άμμος είναι τέλεια και καθόλου ενοχλητική για το σώμα σου μιας και φεύγει λίγο αν στεγνώσει. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο να σου γράψω. Εκεί θα καθίσεις και θα χαζέψεις το Αιγαίο.

παραλια λιμνιωνασ, μεσοχωρια

Τέλεια επιλογή. Περιττό να σας πούμε ότι όταν βρεθήκαμε εκεί, η Χαλκίδα είχε καύσωνα και ο Λιμνιώνας απίστευτα δροσερή ατμόσφαιρα. Τα λόγια είναι περιττά. Πάμε Λιμνιώνα;