Δείτε τι υπέροχο ξεπρόβαλε στην ταράτσα ενός σπιτιού στην παραλία της Κύμης [Φωτογραφία και βίντεο]

Κύμη
Η Κύμη είναι κωμόπολη και λιμάνι του νομού Εύβοιας, με 2.383 κατοίκους, ενώ η Δημοτική Κοινότητα Κύμης έχει μόνιμο πληθυσμό 2.870 κατοίκους.

Η παραλία της Κύμης, φόρεσε και επίσημα τα γιορτινά της.

Ο Μπάμπης Φωκάς έβαλε το μεράκι του και φωταγώγησε το “Καλή χρονιά” με χιλιάδες φωτάκια. Στην ταράτσα του σπιτιού του ξεφύτρωσαν χιλιάδες λαμπιόνια.

Για όσους δεν έχουν πάει στην παραλία της Κύμης, να σας πούμε ότι είναι ένας παράδεισος όπου οι τυχεροί της κάτοικοι καθημερινά ατενίζουν το Αιγαίο. Η παραλία της Κύμης απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από την κωμόπολη που είναι χτισμένη στα ορεινά. Απέχει από τη Χαλκίδα, περίπου δύο ώρες με το αυτοκίνητο. Η μαγική τοποθεσία, το πράσινο και οι καλόκαρδοι κάτοικοι της θα σας αποζημιώσουν τα χιλιόμετρα που θα φάτε στο τιμόνι.

Κυμαίοι στην καταγωγή τους ήταν ο διεθνούς φήμης γιατρός Γεώργιος Παπανικολάου, ο χαράκτης Δημήτριος Γαλάνης μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας, ο ταγματάρχης Ιωάννης Βελισσαρίου, και πολλοί άλλοι.

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο στόλισμα είναι το «στόλισμα της ελπίδας» που μαζί με τα εκατοντάδες λαμπιόνια, έχει κορδέλες και τις ευχές του ιδιοκτήτη του.

Ο στολισμός έξω από τα σπίτια είναι ένα έθιμο με βαθιές ρίζες και μακρά παράδοση. Το στόλισμα συμβολίζει το καλωσόρισμα τις χαράς αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Μια κίνηση με μπόλικη αισιοδοξία. Με αυτή την κίνηση του Μπάμπη Φωκά, έρχεται λίγη χαρά και ευτυχία. Φέτος ήταν μια χρονιά θλίψης αλλά με αυτό τον υπέροχο στολισμό από την παραλία της Κύμης έρχεται μια νότα αισιοδοξίας.

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο στόλισμα που βλέπετε στην φωτογραφία, είναι το «στόλισμα της ελπίδας» που μαζί με τα εκατοντάδες λαμπιόνια, έχει κορδέλες και τις ευχές του ιδιοκτήτη του.
Ο Μπάμπης Φωκάς έβαλε το μεράκι του και φωταγώγησε το “Καλή χρονιά” με χιλιάδες φωτάκια. Στην ταράτσα του σπιτιού του ξεφύτρωσαν χιλιάδες λαμπιόνια.
Αν θες να μείνεις στιλάτος την περίοδο της καραντίνας, η λύση είναι μία...

Insurance Market: Κέρδισε ως -40% το χρόνο στην ασφάλειά σου!