Λίμνη: Οι κούκλες από την Εύβοια που περνούσαν έξω από τα λεωφορεία

Όσοι περαστικοί κάθονταν έμειναν με τον στόμα ανοιχτό και τις χάζευαν για το σκέρτσο και νάζι τους.

Δεν πίστευαν σε αυτή την ομορφιά που έβλεπαν. Ξαφνικά ομόρφυνε η Λίμνη της Εύβοιας και γέμισε από ωραίες παρουσίες. Πλάσματα που μας κάνουν να τα θαυμάζουμε και να δοξάζουμε την φύση που τα δημιούργησε.

Από τις ιστορίες που πραγματικά λατρεύετε να ακούτε. Και όταν αυτές οι ιστορίες συνοδεύονται από υπέροχες φωτογραφίες, δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.

Και βέβαια όταν υπάρχουν και φωτογραφίες είναι ακόμα πιο φανταστικές. Μια εικόνα που οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων λαχταρούν και θα ήθελαν να την ζήσουν από κοντά.

Βαρέθηκαν να είναι όλη την ώρα στο νερό και να πλατσουρίζουν και αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα.

Οι καταπληκτικές αυτές πάπιες αφού διέσχισαν όλο το χωριό, στην συνέχεια πήγαν στα ΚΤΕΛ της Λίμνης. Δεν πήραν το λεωφορείο για να φύγουν αλλά κάθισαν εκεί και έκαναν την βόλτα τους.

H Λίμνη είναι μια πόλη της Βόρειας Εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη Ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του Σοφοκλή.

Αποτελεί τοπική έδρα του διευρυμένου δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Για να πάτε στην Λίμνη ακολουθείτε τον δρόμο ΧαλκίδαΑιδηψός.

Λίγο μετά το Προκόπι, θα φτάσετε στην Λίμνη. Σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, έχει πληθυσμό 1.642 κατοίκους, ενώ βρίσκεται κτισμένη σε υψόμετρο 19 μέτρων.

Δυστυχώς, το καλοκαίρι του 2016 ξέσπασε μεγάλη φωτιά αφού κάηκε το δάσος στο όρος Κανδήλι, που βρίσκεται πάνω από την πόλη.

Δεν πήραν το λεωφορείο για να φύγουν αλλά κάθισαν εκεί και έκαναν την βόλτα τους. 8 υπέροχες πάπιες, έκαναν την βόλτα τους στην Λίμνη, κάνοντας πολλούς να απορούν με το καταπληκτικό αυτό θέαμα που είχαν μπροστά τους. (πηγή φωτογραφίας: facebook/eleni alexandridi)