Πανικός στην παραλία της Χαλκίδας – Άνδρας απειλούσε να μαχαιρώσει περαστικούς

Χαλκίδα

Επικράτησε ένας πανικός στην παραλία της Χαλκίδας όταν ένας άνδρας απειλούσε περαστικούς ότι θα τους μαχαιρώσει. Μια περίεργη υπόθεση το βράδυ.

Κάτι το πρωτόγνωρο έγινε στην παραλία της Χαλκίδας το βράδυ της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2024. Όλα έγιναν γύρω στις 11 το βράδυ, την ώρα που αρκετός κόσμος έκανε την βόλτα του ενώ λόγω του Σαββατοκύριακου ήταν και πολλοί ανήλικοι.

Όλα ήταν ήσυχα μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε ένας άντρας που λίγο αργότερα σκόρπισε τον πανικό.

Και όλα αυτά γιατί, είχε επιθετικές διαθέσεις προκαλώντας φόβο στους παρευρισκόμενους. Όλα ξεκίνησαν από την οδό Βουδούρη όταν ξεκίνησε να απειλεί περαστικούς με μαχαίρι που κατείχε. Πανικόβλητοι πολίτες που βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο, ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, αναφέροντας το περιστατικό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αντέδρασαν άμεσα, ξεκινώντας έρευνες στην περιοχή. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο δράστης εντοπίστηκε στην οδό Μακαρίου, έχοντας ακόμη στην κατοχή του το μαχαίρι.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των αρχών, αποφεύχθηκαν τραυματισμοί και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Πολλά τα περιστατικά στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με πολλούς γονείς να φοβούνται για τα παιδιά τους, να τα αφήσουν μόνα τους το Σαββατόβραδο για μία βόλτα.

Λιώνουν από την αγωνία τους όταν πηγαίνουν για την περατζάδα στην παραλία μιας και δεκάδες είναι τα κρούσματα κλοπών εις βάρος των μαθητών τα τελευταία χρόνια.

Πολλές φορές η παραλία της Χαλκίδας έχει απασχολήσει και τα πανελλήνια μέσα μαζικής ενημέρωσης με ρεπορτάζ.

Όποια και να είναι τα αίτια της παραβατικότητας των νέων, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται στη Χαλκίδα, πολλοί γονείς να μην αφήνουν ρούπι τα παιδιά τους.

Μάλιστα η έξοδος του Σαββάτου μπορεί για τα νέα παιδιά να είναι μια απόλαυση αλλά για τους γονείς ένας γολγοθάς κάνοντας τους να περιμένουν μέσα στα αυτοκίνητα και να γίνονται σκιά των παιδιών τους με τον φόβο μήπως κάποιος του επιτεθεί.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Πάγωσε με το πλάσμα που είδε κοντά στην βάρκα του

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα το μεγάλο ψάρι που ήταν στην παραλία

Χαλκίδα: Άφωνοι οι επισκέπτες με αυτό το πανέμορφο πλάσμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.